Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

Mooi Bennekom treft Plat Zwolsch (was gepland 20/9

aangemaakt op 31 maart 2010 20:19 door dick

Toertocht, zaterdag 27 september 2003.

(deze tocht is verplaatst van 20/9 naar 27/9)
Dit is weer de eerste ligfietstoertocht van Mooi Bennekom na de hete zomer. Op deze tocht treffen we ligfietstoerclub Plat Zwolsch (http://www.platzwolsch.fietst.nl) bij Apeldoorn.

De tocht voert door veel mooie stille natuurgebieden op de Zuid Veluwe: Bennekom, Planken Wambuis, Hoog Buurloo en Berg en Bos. We lunchen bij Paleis het Loo. Daarna ligfietsen we terug via Hoog Soeren, Orderbos, Kooiberg, Otterlose Buurtbos, De Mossel naar Mooi Bennekom.

De te leveren inspanning is zekers de moeite waard, waarbij we het toertempo comfortabel tot 20 km/uur houden, met voldoende rustpauzes. Het is wel even slikken: rond 99 km in 8 uur (incl. pauzes) en hoogte verschil

Als je tijdens/op de route wilt aansluiten, vraag even via email of het ergens kan. Je kunt kiezen om een deel mee heen en zelf terug te fietsen. In beide gevallen helpen de vele ANWB-fietspaddestoelen je op weg.

De start is zaterdag 27 september om 09:00 uur voor de DVO-sporthal aan de Achterstraat in Bennekom. Terug aldaar rond 17:00 uur. Neem voor onderweg voldoende kleren, drinken, eten en pechmateriaal mee.
S.v.p. niet inschrijven.

Kijk verder voor onze algemene toerinfo op de homepage van Mooi Bennekom.

Martien en Dick zijn alleen tijdens de tocht bereikbaar onder 06-44020421 & 06-10889830

Zie ook: http://www.ligfiets.net/mooibennekom

Meer info bij dick van de weerd


Grotere kaart weergeven

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Verslagen (0)