Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

Nieuwjaarstocht Plat Zwolsch met soepmaaltijd

aangemaakt op 31 maart 2010 20:19 door quesjer

Toertocht, zondag 19 januari 2003.

Hoe na een vlekkeloze tocht alles perfect in de soep loopt!!

19 januari 2003 wordt de vierde keer op rij dat deze tocht, inmiddels mogen we al van een traditie spreken, wordt verreden. Wederom vanuit Het Middelblok, de tocht zal plm. 40 a 50 kilometer zijn, er wordt rustig aan gereden, en na afloop van de tocht zal er een groot gezamenlijk soepbuffet staan te wachten, met naar het zich laat aanzien een diverse keus aan (winter) Soepen en diverse soorten brood om dit te begeleiden. Daarnaast zullen er ook diverse dranken te vinden zijn. Een dessert sluit de dag af.

De tocht vertrekt om 12.00 uur. Halverwege een koek-en-zopie. Terugkomst 15.00 waarna een video-ligfiets-compilatie getoond zal worden. We willen de maaltijd aan laten vangen om 16.30 uur zodat je ook nog bijtijds terug kunt reizen als je van wat verder komt. Verder is het mogelijk om een dag eerder te arriveren en gebruik te maken van een der CWZ-logeerkamers* alhier (1 euro p.p.p.n. incl douche) Traditiegetrouw verwachten we weer gasten uit Noord-Holland, die de reis per fiets hebben gemaakt.

In verband met de organisatie van de maaltijd vragen we om je tevoren op te geven. Dat kan telefonisch (038-4536945 / 06 20577559 )of per email op paulus@ligfiets.net Er zal een bescheiden bijdrage gevraagd worden voor de tocht en voor de maaltijd. Het beginpunt is gelijk aan het eindpunt. Een goede routebeschrijving wordt je op verzoek toegestuurd.

De laatste informatie zal steeds te vinden zijn op Ligfietsplaza bij Agenda.

* Vandaag zijn we weer te gast in de gemeenschapsruimte van het Centraal Wonen-project "Het Middelblok" te Zwolle. Daarbij zijn drie logeerkamers met douche, twee 2-p-kamers, en een 1-p-kamer. 1 kamer en een douche/toilet is geschikt voor minder-validen, de ruimte is gelijkvloers en drempelvrij.

Meer info bij Paulus den Boer


Grotere kaart weergeven

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Verslagen (0)