Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

Dutch Mountains - Ligfietsklimtoertocht Zeeland

aangemaakt op 31 maart 2010 20:18 door hvh

Toertocht, zondag 21 oktober 2001.

De klimtoertocht gaat definitief door op 21 october, 1 week later dan oorspronkelijk gepland i.v.m. het ligfietsweekend van de HPVB in Westerlo.

Klimtoertocht met de ligfiets door het heuvellandschap van onze noorderburen. Meer dan honderd hellingen, riante vergezichten, mooie natuur op een toertocht van 40 kilometer. Stapvoets rollen we van helling naar helling naar ... en ontdekken zo op de ligfiets het heuvellandschap van onze noorderburen, de Zeelanders. Als we een beetje geluk hebben, ontmoeten we zelfs... De Zee! Aan de andere kant van de heuvelrug kijken we uit over een zuidwestelijke uitloper van de Siberische toendra.

De hellingen variëren van vals plat tot - voor de liefhebbers - 45 graden, maar geen nood... als je liever van het landschap wil genieten, sla je een helling lekker over en blijf je gewoon bovenaan (met uitzicht) of onderaan (in de luwte) rijden, want dat kan ook. Je bepaalt dus zelf de zwaarte van je klimtoertocht!

Dutch Mountains is een toertocht voor dikke banden en klimgeiten. Vertrek om 14u00 in Sluis onder het viaduct over de Damse Vaart.

Org. Ligfietsclub TIJL, Damme

Iedere deelnemer krijgt een (zee)waterbestendig roadbook met stijgingspercentages mee.

Zie ook: http://users.pandora.be/erik.clauw/erik.clauw/index.htm

Meer info bij Henk van Hanegem


Grotere kaart weergeven

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Verslagen (0)