Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 5Verslagen

Dag voor (aanstaande) vrijwilligers

aangemaakt op 13 september 2021 11:06 door dijklig , bijgewerkt op 02 november 2021 14:03 door dijklig

Treffen, Arnhem, Dalweg 80, zaterdag 06 november 2021.

Wat is een vrijwilliger binnen onze vereniging? Dat zijn niet alleen degenen die hebben meegeholpen bij een evenement, maar iedereen die op een of andere manier heeft bijgedragen aan het draaiend houden van de club. Of je nou af en toe wat organiseert of nu en dan eens een stukje schrijft voor de website of Ligfiets&: zij vallen er allemaal onder. Voor hen willen we een dag organiseren op zaterdag 6 november. Het is bedoeld als een cadeautje, maar is ook goed voor het onderhouden of versterken van de onderlinge contacten.

Als je denkt ‘Eens iets doen voor de vereniging is misschien ook wel wat voor mij’, dan ben je van harte welkom. Zie je er tegenop om je te bewegen tussen al die mensen die elkaar goed lijken te kennen? Maak je geen zorgen, wij betrekken je erbij. Je krijgt de gelegenheid om bij de verschillende geledingen binnen de vereniging je oor te luisteren te leggen en wie weet is er iets wat past bij jou!
Het moet een ontspannen dag worden met genoeg gelegenheid om lekker met elkaar te praten. We zijn nog bezig om het programma in te vullen, maar globaal ziet het schema er als volgt uit:

10-10.30 Ontvangst met koffie; uitdelen van naambordjes
12 – 14 Lunch (vegetarisch)
14.30 – 16 Excursies of vervolgens wandeling door park nabijgelegen parken
16.00 - 17.00 Algemene Ledenvergadering
17.00-18.00 Borrel en avondeten (vegetarisch)
18.30 afsluiting

De locatie: Dalweg 80, Arnhem, op twintig minuten lopen van het station.
Er is ruim voldoende plaats voor je ligfiets/velomobiel.

Inschrijven via ligfiets.net (zie agenda). Deelname is gratis.

LET OP: Er is door Corona natuurlijk enige onzekerheid. Houd onze website www.ligfiets.net daarom in de gaten. Er is plaats zowel binnen als buiten (overdekt). Coronaregels zijn van toepassing. We gaan er vanuit dat als je niet gevaccineerd bent, je tevoren je laat testen.

Deelname aan activiteiten is beperkt. Dit geldt met name voor Wildplukken (welk groen zie je om je heen en wat kun je zoal eten), Geocaching (vind de schat met behulp van gps) en bezoek historische wijk.
De wandeling zal vermoedelijk als track beschikbaar worden gesteld. Neem je gpx-toestel mee!

Meer info bij Roel van Dijk

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Verslagen (5)

toni

Ik zie dat in de tekst 30 oktober staat, Roel had het over zes november en dat staat ook boven de tekst. Ik hoop dat het op 6 november is, 30 oktober heb ik al andere plannen.

toni, 22 sep 2021 09:34

avatar

Dankjewel Toni! Het is 6 november, leuk je dan weer te ontmoeten.

dijklig, 22 sep 2021 17:39

avatar

Wildplukken gaat over wat je zoal aan eetbaars in de natuur vlakbij kunt tegenkomen. De groep die hieraan mee kan doen (max. 15) zit al bijna vol.
Dicht in de buurt zijn twee wijken te vinden waar woningbouwverenigingen in de jaren dertig huizen hebben gebouwd in twee totaal verschillende stijlen. Radboud Povel kan daar veel meer over vertellen.
De wandeling gaat door park Klarenbeek, een oud landgoed waarvan het huis inmiddels is verdwenen. Het is erg heuvelachtig en je hebt prachtig uitzicht tot in de IJsselvallei. Bij Hoogte 80 is een steen waarop de richtingen staan aangegeven naar Arnhem, Nijmegen, Duitsland en Montferland.
De route van de fietstocht is nog niet helemaal bekend en wordt ter plaatse bepaald. Dat kan een pittige heuveltocht zijn, een route langs de Rijn en door de Betuwe of kennismaken met twee Snelfietsroutes (RijnWaalPad en naar Zevenaar).

dijklig, 28 okt 2021 11:51

quesjer

Fijn, die info. Ik opteer voor de historische woningbouwvereniging.

quesjer, 28 okt 2021 13:07

Fredvandenhauten

hoi hoi,
Ik kom met de velo vanuit zaandam. Kan ik ergens vrijdagavond bij iemand overnachten in de buurt van Arnhem? Een schuurtje voor velo en slapen is al voldoende. Ik kan mijn slaapspullen meenemen.

Groeten Fred, DFXL 246
0657101202

Fredvandenhauten, 01 nov 2021 08:36