Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

Ligfietstestdag Biesbosch

aangemaakt op 21 februari 2020 21:53 door Maia-Dordrecht

Opstapdag, Stevensweg 79a, Dordrecht, zondag 10 mei 2020.

Samen met andere 'opstappers' fietsen we over het eiland van Dordrecht. Je kunt diverse bikes en trikes uitproberen. Het tempo wordt aangepast aan de groep en tussendoor genieten we van een heerlijke lunch!

Nooit eerder de mogelijkheid gehad om op een ligfiets te ‘zitten’? Dan is de Ligfietstestdag echt iets voor jou!

Tijdens deze dag kun je lekker een beetje wennen en een tochtje maken om de eerste fiets te proberen. Na terugkomst van het eerste ritje staat er een andere ligfiets of trike klaar om te proberen. Je kunt diverse merken en typen proberen, zoals Nazca, Performer, Azub, HP Velotechnik, Hase, Flevobike. Fietsen met onderstuur, met bovenstuur en met open cockpit stuur (aerostuur) en tweewielers en driewielers.
Aan het einde van de dag heb je een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is, want ligfietsen verschillen onderling veel en je moet erop gefietst hebben om dat te ervaren.

Onze routes gaan over rustige wegen, dijkjes en fietspaden op het mooie Eiland van Dordrecht, langs de randen van de Biesbosch.

Tussen de middag verzorgt Maia een lunch bij ShireStal en theetuin De Griendheuvel of bij de Dubbeldamse Watertoren, dan kunnen we even op krachten komen en sterke verhalen vertellen natuurlijk.

Ook van het luisteren naar de ervaring van anderen leert iedereen weer meer over het ligfietsen.

Zie ook: https://maia.nl/probeer-ligfietsen-op-een-ligfietstestdag

Meer info bij Gert en Jacqueline

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (0)