Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 4Verslagen

# AFGELAST # Appelflappentocht 2020 voor open liggers

aangemaakt op 01 oktober 2019 19:10 door Emil.leuverink , bijgewerkt op 09 september 2020 19:13 door Emil.leuverink

Toertocht, De Steeg Rheden, zaterdag 19 september 2020.

Op zaterdag 19 september 2020 organiseren we in de schitterende omgeving van Nationaal Park de Veluwezoom en het Montferland de derde Appelflappentocht.

Een prachtige rit, over beboste heuvels van de Posbank, over vloeiende dijken, langs landerijen, maar bovenal over autoluwe paden een tocht van rond de 75 km. GPX bestanden worden rond 12 september toegevoegd. (De tweede is helaas door het slechte weer afgelast.)

Locatie

In deze, naar verwachting, aangename periode van het jaar organiseren we de derde Appelflappentocht met als doel gezellig samen een mooie route fietsen. Daarnaast willen we de gelegenheid bieden om voor en na de tocht met "mede-liggers" te praten over hun passie.

De Appelflappentocht met 35 deelnemers in september 2018 was, zoals de deelnemers het noemden, een zeer geslaagde tocht. In 2019 is door het slechte weer de tocht helaas afgelast.

Voor de koffie/thee en appelflap in de pauze vragen we een vrijwillige bijdrage.

Deelname aan de appelflappentocht is op eigen risico! Verzekeringen dienen zelf geregeld te worden. De organisatie neemt geen enkele aansprakelijkheid op zich.

Wij hopen op een mooie gezellige appelflappentocht.

Meer info bij Emil Leuverink

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (4)

ErikvanD

Jammer dat hij is afgelast? Vanwege Corona?

ErikvanD, 09 sep 2020 20:17

avatar

Jammer verheugde me er op. Vanwaar?

Lynx, 10 sep 2020 07:11

avatar

Ja, i.d.d. vanwege de corona maatregelen.

Ik heb een lijst met zowel de voor- als de tegen argumenten op een rijtje gezet. Je kunt het van beide kanten bekijken en voor beide is wat te zeggen.

Uiteindelijk heb ik op mijn onderbuik gevoel een keuze gemaakt. Het voelde niet goed om volgende week een evenement te organiseren.

Ik hoop in 2021 wel weer een appelflappentocht te kunnen organiseren zonder corona maatregelen.

Ik hoop jullie dan te mogen begroeten.

Emil.leuverink, 11 sep 2020 13:39

Fietsbennie

Jammer, ik had me zo verheugd om ook weer eens wat andere leden te ontmoeten deze dag. Is het niet op te lossen zoals Mooi Twente het doet? Iedereen eigen proviand mee en met ien acht neming van de afstand van 1,5 meter? Is er ergens nog de route te downloaden, dan kan ik hem misschien zelf nog een keer rijden...

Fietsbennie, 13 sep 2020 10:31