Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

N.K. tijdrijden voor velomobielen op zaterdag 3 september.

aangemaakt op 12 juli 2016 18:56 door cees , bijgewerkt op 12 juli 2016 19:32 door cees

Wedstrijd, Texel , nabij haven Oudeschild, zaterdag 03 september 2016.

Al vele jaren wordt op Texel, op de eerste zaterdag van de maand september het NK tijdrijden vrije renners georganiseerd. Er wordt ruimte beschikbaar gesteld voor 15 gestroomlijnde ligfietsen. Deze zullen op hetzelfde parcours strijden om de nationale titel tijdrijden.

Om 13.00 uur starten als eerste de gestroomlijnde ligfietsen.
Er wordt gereden over een verkeersvrij parcours van 28,5 kilometer lengte, nagenoeg recht parcours. Aansluitend starten de vrije renners. De eerste honderd deelnemers (inclusief ligfietsen) starten met tussenpozen van 30 seconden. De volgende renners starten om de minuut. In verband met het bestellen van huurtransponders, kunnen deelnemers zonder eigen transponder inschrijven tot dinsdag 1 september. Voor deelnemers met een eigen MyLaps transponder sluit de inschrijving op zaterdag 29 augustus. Op 30 augustus wordt de startopstelling bekend gemaakt. De deelnemerslijst voorzien van starttijden wordt aan het eind van de dag op de website geplaatst. Bij 200 deelnemers sluit de inschrijving. Eerste 3 komen op het ereschavot en de Nummer 1 van elke klasse krijgt het nationale tricot te dragen.

Inschrijven kan men op de texelse website of kopieer en plak navolgende tekst in de adresbalk http://www.wstexel.nl/activiteiten/nk-tijdrijden#inschrijving

Zie ook: http://www.wstexel.nl/activiteiten/nk-tijdrijden

Meer info bij zie website

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (0)