Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 12Verslagen

Paastreffen XVI

aangemaakt op 02 mei 2014 22:26 door maartje , bijgewerkt op 24 februari 2016 21:42 door maartje

Treffen, vrijdag 03 april 2015.

De inschrijving is GESLOTEN, wel is het nog mogelijk om te overnachten. Voel je welkom om alsnog langs te komen. Voor de maaltijden moeten nu echter de bestellingen de deur uit.

Vergeten jullie je niet in te schrijven voor de diverse activiteiten die anderen voor de zaterdag hebben aangemaakt????

Het PaasTreffen gaat weer komen, op Camping en Kampeerboerderij 't Boerenerf in Woudenberg!, vrijdag 3 april 2015 tot maandag 6 april. (http://www.campingboerenerf.nl)
De voorbereidingen gaan gestaag door en hebben steeds meer succesmomentjes.
Gelukkig hebben er zich na het artikel in de Ligfiets& een aantal mensen gemeld om ter plekke te helpen als organisatie aanspreekpunt op het paastreffen. Mijn dank hiervoor aan Wilco en Hanneke. Verder heeft Johann zich aangemeld om voor de korte route als achterrijder te fungeren. En er is een kok gekomen (zie hieronder)

De voorrijder voor de korte tocht is gevonden op de ALV, Toni bedankt voor je aanbod.
13-03
Ook de laatste vacature is nu vervult met dank aan Willem en Martia.

Nu alleen nog de bestelling van het mooie weer voor het ideale plaatje.

Voor iedereen die gewoon wil komen, wil ik vragen om je voor donderdagochtend 2 april 7.00 in te schrijven. Op 1 april inschrijven kan nog net voor alle onderdelen, en da's geen geintje, het is gewoon de laatste datum waarop we de bestellingen nog kunnen doen. Inschrijvingen die daarna nog gedaan worden kunnen niet meer meedoen met de eet-onderdelen. Komen, fietsen en slapen kan altijd.
Betaling graag doen bij inschrijving, via de betaalmodule van ligfiets.net.

De lokatie is, net als de laatste paar jaren, in Woudenberg. We volgen het oude vertrouwde recept: kamperen, samen kletsen, goed dagverblijf, toertocht, kampvuur, samen eten etc.

Even kort het programma:
* Vrijdag 3 april aankomst. De gemeenschappelijke ruimte met douche's en wc's is in principe vanaf 18.00 uur open. Op het veld kun je al wel eerder terecht. Aangezien het veld voor ons eigen kampement niet zo groot is, zullen we knus naast elkaar komen te staan. Hou daar svp rekening mee met een plekje zoeken als je vroeg aankomt.
Hanneke, Wilco of Rob zullen alle binnenkomers opvangen, vragen beantwoorden en alles soepel laten verlopen.
's Avonds zullen we met elkaar pannenkoeken bakken. Eenieder kan op het door hem/haar gewenste tijdstip bakken en eten. Wij zorgen voor (deze keer wel voldoende) beslag en basis beleg (stroop, suiker etc) voor iedereen die zich inschrijft. Kosten €2,50. Wil je exotische/hartige of fruitige pannenkoeken maken neem dan je eigen beleg mee. We kijken uit naar de creaties.
Het is zoals altijd de bedoeling dat de keuken en alle gebruikte keukenapparaten, borden en bestek aan het einde van de avond weer schoon worden achtergelaten.

* Zaterdag 4 april is er geen programma overdag vanuit de KaToCo.

In de omgeving kun je ook prachtige wandelingen maken. Indien je iets hebt verzonnen, kun je zelf een agendapunt aanmaken op ligfiets.net of dit op het mededelingenbord op de locatie vermelden. Eerder zijn al georganiseerd: snelle tocht, haakthee, ringsteken, petfles schieten etc. Uiteraard kunnen mensen zaterdagochtend onderling iets afspreken.

Treeker Treks organiseert een fietstocht in de omgeving, met gids en uitleg over het gebied. Inschrijven kan via deze link. http://www.ligfiets.net/event/3453/landelijke-ligfietsdag-2015.html
Voor de Haakthee is er al een item aangemaakt en de eerste inschrijvers hebben zich gemeld. Wie wordt de eerste heer die zich hiervoor inschrijft? http://www.ligfiets.net/event/3452/haakthee-op-het-paastreffen.html

Ruud heeft een Paashazentocht in de agenda gezet op zaterdag 4 april 2015; Deze tocht van circa 115 km is bedoeld voor de wat snellere rijders (koers 30 km/uur). http://www.ligfiets.net/event/3466/paashazentocht-vanaf-t-boerenerf.html

Tony gaat Geocachen
Op zaterdag ga ik ook weer geocachen. Een we gaan Bob en zijn vriendjes een speurtocht van zes km (lopen) voor kinderen waar ook grote kinderen aan mee kunnen doen.
Hiervoor vertrekken we om tien uur vanaf 't Boerenerf. Spreek mij van te voren aan als je mee wilt (Blauwe Quest met gekleurde reflecterende ruiten.

's Avonds koken en eten we met elkaar een heerlijke stamppot (vegetarisch/vlees), voor €7,50 p.p. Wil je helpen of heb je andere vragen over het eten, meld je dan vanaf 16.30 uur in de keuken bij Jos. Na afloop wordt er gezellig samen afgewassen.
*Zondag 5 april is de toertocht. Er zijn twee prachtige tochten door Niels uitgezet, hij zal ook voorrijder zijn bij de lange tocht, waarbij Rob als achterrijder mee gaat.
De links naar de GPS-files komen zo spoedig mogelijk.
De tochten worden in verschillende groepen gereden. We doen niet aan inschrijving. Let dus zelf op dat je niet achterblijft als de groep vertrekt. Vertrek om ongeveer 10.30 uur, zie ook het mededelingenbord ter plaatse. Voor vragen hierover kun je bij de coördinatoren terecht. Wie dat gaat worden is nu nog niet bekend.

Omdat natuurlijk iedereen de toertocht mee wil rijden, hebben we ook dit jaar gekozen voor de maaltijd 's avonds die geen voorbereiding kost: de plaatselijke Chinees (restaurant Hong Kong te Woudenberg) komt een heerlijk buffet bezorgen met 6 verschillende gerechten en verschillende bijgerechten, zowel voor de vegetariërs als voor vleeseters, voor een luttele €10,00 p.p. Heb je vragen hierover: meld je bij Rob.
* Maandag moeten we de locatie weer netjes schoon achterlaten voor circa 11.00 uur. Iedereen doet hier een half uurtje een klusje voor, toch?

ALGEMENE puntjes-Er zijn weer dingen anders en/of nieuw!

Dit verblijf heeft slaapzalen (4 stuks met elk 20 bedden) om binnen te slapen. Koukleumen hoeft dus niet. Hiervoor moet je eigen beddengoed (slaapzak, lakens en kussen) meenemen. Kamperen kan ook: met tent, caravan of camper.
Kosten zijn voor een ieder €8,75 per nacht, ongeacht waar je slaapt. Dit is inclusief 1 douchemuntje per dag. Kinderen t/m 1 zijn gratis en kinderen van 1 t/m 18 zijn half geld (€4,25 per nacht).
Honden zijn binnen niet toegestaan, buiten op het terrein wel.
Je moet zelf voorzien in bord/beker/bestek en een theedoek. Je moet zelf inkopen doen voor je eigen ontbijt, lunch, hapjes & drankjes. Wij zorgen voor koffie & thee.

LET OP! Afrekenen gaat via deze site bij de inschrijving via Ideal. Lukt dit niet, dan moet je gepast geld in contanten meenemen en afrekenen bij Rob Hebbes.
Bij binnenkomst meld je je even bij Rob. Die weet dan dat je er ben, en je ontvangt gelijk douchemuntjes en de felbegeerde sticker met een fantastisch logo, dit jaar watervast!

Heb je algemene vragen dan kun je het gehele weekend terecht bij Wilco of Hanneke.
Heb je vooraf iets te vragen of melden, stuur dan bij voorkeur een mail of meldt het heel kort bij opmerkingen.

We hebben er ontzettend veel zin in!

Meer info bij Maartje Nonhebel/Rob Hebbes

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Verslagen (12)

toni

Op zaterdag ga ik ook weer geocachen. Een we gaan Bob en zijn vriendjes een speurtocht van zes km (lopen) voor kinderen waar ook grote kinderen aan mee kunnen doen.

Hiervoor vertrekken we om tien uur vanaf 't Boerenerf. Spreek mij van te voren aan als je mee wilt (Blauwe Quest met gekleurde reflecterende ruiten.

toni, 17 mrt 2015 10:38

rspd

Voor de wat snellere rijders heb ik een Paashazentocht uitgestippeld.
Deze tocht staat op een volgende regel in de agenda van ligfiets.net.
De start is om 10.00 uur van 't Boerenerf.

rspd, 23 mrt 2015 19:42

theomol

Aanklevers op vrijdagmiddag?
Ik vertrek om een uur of twee uit Purmerend.

theomol, 27 mrt 2015 23:44

rowingvictor

...en ik een uurtje later uit Loenen aan de Vecht.

rowingvictor, 28 mrt 2015 18:50

sanderbosse

Gelukkig weet ik inmiddels Woudenberg te vinden, maar ben benieuwd wanneer de tracks van de zondag routes online komen...

Voor de liefhebbers nog een custom made filmpje (in twee delen) van het 15e paastreffen van vorig jaar.
Tocht op zaterdag incl aankomst https://vimeo.com/93055971
Toertocht op zondag https://vimeo.com/93055972

sanderbosse, 31 mrt 2015 19:25, bewerkt op 31 mrt 2015 19:40

rowingvictor

Je hebt gelijk Sander, die routes wil ik inmiddels óók wel eens in de GPS kunnen zetten...
Niels, Rob, Maartje ???

rowingvictor, 31 mrt 2015 21:38

G

Maar de vraag is eigenlijk meer: op welke fiets komt Sander deze keer?

G, 01 apr 2015 09:44

toni

Ik heb de routes voor zondag op mijn server gezet http://bloem.technetium.be/tochten/routes/Paastreffen2015.gpx http://bloem.technetium.be/tochten/routes/Paastreffen2015k.gpx http://bloem.technetium.be/tochten/routes/Paastreffen2015l.gpx
De eerste zijn beide routes in een track met minder dan 500 punten.
De tweede is de korte route, de derde de lange.

toni, 01 apr 2015 15:23

sanderbosse

Thx Toni...
Gerold het wordt dit x de Taifun...

sanderbosse, 01 apr 2015 19:04

lighans

Ik blijf weliswaar kort, maar ik ga er vreselijk van genieten. Hopelijk in een hutje, want geen tent mee. De fiets waarmee ik kom is zelfs voor mij een verassing.

lighans, 01 apr 2015 20:29

rowingvictor

DAnk voor de routes.

itt eerder vermeld tijdstip vertrek ik rond de klok van 12:30 uit Loenen.

rowingvictor, 02 apr 2015 12:39

avatar

Ik wil de maker van de lange route hartelijk bedanken voor de prachtige gevarieerde tocht.

Belle, 06 apr 2015 21:47