Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

Fiets- en wandelbeurs met de NVHPV

aangemaakt op 30 januari 2014 17:43 door mvdillen , bijgewerkt op 28 februari 2014 12:04 door mvdillen

Beurs, Amsterdam (RAI), zaterdag 01 maart 2014.

Op het weekend van 1 en 2 maart gaan weer allerlei mensen, die graag actief zijn en die graag reizen, samenkomen in Amsterdam (RAI) op de fietsvakantie beurs. De vereniging gaat daar met een stand staan, stand 9.C.35, om het ligfietsen te promoten. Het heet daar toepasselijk ligfietsplein.

Het idee is om een beeld te schetsen van ligfietsen als heerlijke manier van reizen. De eerste focus zal zijn op comfort, hoewel we wel informatie zullen hebben over snelheid en veiligheid (want daar komen ongetwijfeld vragen over). We willen wat materiaal neerzetten en ophangen die dat uitdraagt. Voorlopig is de droom iets van een trike met cocktail (met parasolletje). En we willen continu een of twee mensen hebben staan die zelf ligfietsen, dus vragen met enig enthousiasme en kennis kunnen beantwoorden.
Het geheel wordt een beetje een uitdaging, omdat het pas op korte termijn geregeld kon worden. (met dank aan Elan)

Gelukkig hebben zich al enkele mensen beschikbaar gesteld. Walter heeft bijvoorbeeld al hulp toegezegd in samenwerking met zijn lezing. Er zijn al enkele standbemensers. Maar toch zijn we nog een beetje zenuwachtig, omdat er nog wel wat openstaande punten voor alles op rolletjes is gelopen. Dus als er mensen zijn die een klein, concreet stukje willen helpen:

-Wie heeft tijd 1 of 2 rondes van 2 uur op de stand te zijn om vragen te beantwoorden?
-Wie heeft er een grondbedekking van 4-6 m2 beschikbaar die lijkt op gras, zand, gravel, oid?
-Wie heeft mooie vakantiefoto's beschikbaar dat we in voorlichtingsmateriaal mogen verwerken? Het materiaal zal ook hergebruikt worden bij andere voorlichtingsgelegenheden (zoals bijv. Wilfred voorstel om op een braderie of duurzame-gemeente-dag te gaan staan)
-Wie kan een vakantiealbum neerleggen om te laten zien hoe een ligfietsvakantie eruit ziet? Of heeft iemand een filmpje of powerpoint die we zouden mogen laten zien?

Meer info bij Marjolein van Dillen

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Verslagen (0)