Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 5Verslagen

Van Amsterdam naar het Paastreffen

aangemaakt op 25 maart 2012 21:11 door Flevolieke , bijgewerkt op 01 april 2012 10:36 door Flevolieke

Toertocht, Amsterdam - Harskamperdennen, vrijdag 06 april 2012.

Wie rijdt er mee?

Oesperdefloeps: afgelopen week met badminton serieus mijn knie verdraaid... Fietsen en kamperen zit er even niet in, mochten er mensen wel samen willen rijden dan wil ik jullie wel samen brengen. ...of je plaatst zelf een bericht/agendapunt.

Ik heb al van een persoon bericht gekregen dat hij op zatedagochtend vertrekt, voor wie dat wil kan ik jullie met elkaar in contact brengen.

Meer info bij Elieke Nijhuis

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (5)

avatar

Leuk om te lezen in je profiel dat je van noord naar zaandam fietst voor je werk , ik doe het al 6 jaar iedere dag andersom en nog nooit zijn we elkaar tegen gekomen. :-), ik sla dit jaar over.

Karper1, 26 mrt 2012 00:30

avatar

@ Gerrit: Wie weet hebben we elkaar wel eens zien fietsen, maar toen wisten we nog niet meer dan dat de ander ook ligfietste. Ik werk vlakbij waar jij woont, namelijk in Oostergouw, ik fiets daarom meestal langs het spoor en kom dan bij de Noordwachter onder de snelweg door. De kans is groot dat jij daar niet langsrijdt, of wel?

Flevolieke, 30 mrt 2012 14:52

avatar

Ik fiets daar regelmatig , dan fiets ik lekker door de polder naar m,n werk, alleen waarschijnlijk op tijden dat jij al of nog aan het werk bent. Leuk detail , m,n dochter heeft vorig jaar stage gelopen in Oostergouw. De wereld is klein. Ik kan je wel helpen aan een goede track voor de gps naar het paastreffen.

Karper1, 31 mrt 2012 20:50

avatar

Hoi
Ik fiets op vrijdag eind van de middag vanaf Amersfoort naar het Paastreffen. Wie heeft zijn/haar knie niet verdraaid en fietst dit stukje mee?
Elieke, sterkte met je knie.
Groet
Johann

Joppels, 01 apr 2012 16:51

MarkJRullens

Dat is balen Elieke, sterkte met je knie!
Vorig jaar ben ik met Beekie meegereden vanaf IJburg (Diemerzeedijk) en ga gewoon de GPS track terug volgen :)

Tot ergenz,

Mark

MarkJRullens, 03 apr 2012 08:23