Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 1Verslagen

Tijdrijden Vrije Renners op Texel

aangemaakt op 31 augustus 2010 14:03 door arendsg , bijgewerkt op 06 september 2010 09:02 door arendsg

Wedstrijd, zaterdag 04 september 2010.

Een wedstrijd op Texel die vrij populair is onder de ligfietsers. Helaas valt deze wedstrijd samen met het wedstrijdweekend in Keulen en Langefeld, Duitsland. De aankondiging is vrij laat. De maximaal aantal deelnemers is al bereikt.

Al vele jaren wordt op Texel op de eerste zaterdag van de maand september het NK tijdrijden vrije renners georganiseerd.
De wedstrijd is populair en dus druk bezet. Om de organisatie te ontlasten denk men er over om volgend jaar de ligfietsers te weren.

Gereden wordt in de categorieën Heren 16 tot 40 jaar, Heren 40 tot 50 jaar, Heren 50 jaar en ouder, Dames 16 tot 35 jaar, Dames 35 jaar en ouder, Tandems (inclusief visueel gehandicapten) en ligfietsen met- en zonder stroomlijn.

Zaterdag 4 september. De eerste renner zal vanaf 13.00uur van start gaan.

Kamperen is gewoonlijk bij http://www.kamperenbijdeboerin.nl/frames/frameset.htm . Marjolein, Theo, Marloes en anderen staan op camping 'de vrije vogel'. Het voordeel van deze camping is dat er een ruime binnenruimte is met tafels, een bankstel en zelfs een keuken.

Vaartijden boot naar Texel: http://www.teso.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid=64&lang=nl

Zie ook: http://www.wielercomitetexel.nl/nk-tijdrijden-algemeen.php

Meer info bij Harrie Lieben

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (1)

NoStress

In tegenstelling tot wat hierboven vermeld staat, hebben vorig jaar met zijn allen heel prettig gekampeerd bij de Vrije vogel. Er is daar een ruime prettige recreatieruimte aanwezig en uitstekende douches. We regelen daar voor vrijdag en zaterdag een gezamelijke maaltijd. Pannen e.d kun je thuis laten die zijn daar voldoende voorradig.
Theo en Marloes

NoStress, 02 sep 2010 20:38