Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

Kaderdag ligfietsvereniging NVHPV

aangemaakt op 31 maart 2010 20:24 door ligfries , bijgewerkt op 25 oktober 2010 10:03 door ligfries

Anders, Spierdijk (NH, nabij Hoorn), zaterdag 20 november 2010.

Vorig jaar het beleidsplan, nu zijn na de vrijwilligersdag de commissies aan de beurt! Als je op de een of andere manier actief bent binnen de NVHPV dan ben je kaderlid! En voor kaderleden organiseren we een kaderdag om elkaar te ontmoeten en inspireren.

Kaderdag Ligfietsvereniging NVHPV: 20 november 2010
in Spierdijk, op boerderij De Nieuwe Proef (Wogmeer 105, 1643 NH - bij Ida Sabelis)

Vorig jaar was het beleidsplan in ontwikkeling; dit jaar was er al een vrijwilligersdag. En dan zijn nu de commissies aan de beurt! Als je op de een of andere manier actief bent binnen de NVHPV (wedstrijden en treffens organiseren, over infrastructuur nadenken, kampeer- en toertochten doen, iets met promotie, het blad Ligfiets& of de Website, aspecten van techniek, en wat al niet meer) dan ben je kaderlid! En voor kaderleden organiseren we nu een kaderdag waar we elkaar weer eens op een andere manier ontmoeten..

Graag willen we, volgend op het beleidsplan, de banden weer eens aanhalen - en daarmee ook uitvoering geven aan de ideeën uit het beleidsplan. Het voorstel is om dat te doen door over het reilen en zeilen van de diverse commissies na te denken - en elkaar mogelijk nieuwe ideeën aan de hand te doen. Maar in elk geval: door elkaar een beetje beter te leren kennen. Er zijn wel mensen die in meer commissies actief zijn, maar sommige zien elkaar nauwelijks (behalve op Cycle Vision in een wedstrijd). Een vereniging is zo sterk als haar commissies!

Van tevoren ontvangen we graag een ‘groepsfoto’ van de diverse commissies: wie zitten er in je commissie en wat doen jullie? Graag digitaal inleveren bij Ida promotie@ligfiets.net. Die foto’s nemen we dan als startpunt voor de dag.

Programma:
10 -11 uur: aankomst en koffie
11 - 12.30 uur: rondje presentatie van de commissies
12.30 - 13.30 uur: lunch
13.30 - 15 uur: uitwerking van en discussie over ‘plannen en goede voornemens’
15 - 16.30 uur:

20 november - in NoordHolland: veel gezelligheid, veel ligfietsen op het erf en goed van eten en drinken. Als het nou niet ál te nat is....

Er is beperkte mogelijkheid om de avond tevoren aan te komen. Misschien hebben andere leden in de buurt ook nog een slaapplekje? Speciale wensen / dieet voor de lunch graag even bij aanmelding doorgeven. Aanmelding voor 15 november bij Ida Sabelis of met de link onderaan dit bericht.

Meer info bij Ida Sabelis


Grotere kaart weergeven

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Om je in te schrijven dien je ingelogd te zijn.

Verslagen (0)