Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

Barbecuetochten - Zutendaal (België) - Gentseligge

aangemaakt op 31 maart 2010 20:21 door johandeligger

Toertocht, dinsdag 15 augustus 2006.

De Limburgse afdeling van de Gentse Liggers verzoekt jullie vriendelijk om 15 augustus 2006 (Maria Hemelvaardag dus "iedereen" (in België) heeft vrij) in jullie agenda te noteren.

De juiste invulling van die dag moet nog op punt worden gesteld maar in grote lijnen zullen die dag de volgende evenementen worden in mekaar gestoken:

1. Kanalentocht.
Snelle tocht van zo'n 160 à 170 kilometer langs jaagpaden (Albertkanaal - Kanaal Kwaadmechelen Dessel - Kanaal Schoten Bocholt - Zuidwillemsvaart - Albertkanaal).
Deze tocht is eigenlijk een voorbereiding op de West-Vlaamse 11stedentocht een paar weken later. Na een paar kilometer opwarming streven we naar een kruissnelheid van zo'n 30km/uur. Begeleiding door Toy en Johan

2. Gezinstochtje.
Voor de liggers waarvoor al dat gejakker niet zo nodig hoeft stippelen we een tochtje van een kilometer of 40 uit dat in een heel gezapig tempo zal worden gereden met een paar stops om de innerlijke mens te versterken.
Begeleiding door Elke en Edje. Het is de bedoeling om voor dit tochtje voldoende tijd uit te trekken zodat iedereen kan meefietsen (dus Lieve en Miek, geen excuses meer om niet mee te rijden he).

3. Barbecue.
Het geheel wordt afgesloten door een BBQ ten huize van ondergetekende. Overnachting is ook mogelijk. Onze weide is groot genoeg voor tentjes en caravans.

Zoals gezegd: meer details over de routes en de verdere organisatie volgen nog, maar we wouden jullie vroeg genoeg op de hoogte brengen zodat iedereen zijn agenda kan beginnen in te vullen en met dit evenement rekening kan houden bij het boeken van zijn of haar vakantie.

Meer info over dit evenement op het forum van de Gentse Liggers via onderstaande url.

Zie ook: http://gentseliggers.net/forum/viewtopic.php?t=1816

Meer info bij Johan Clerx

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Verslagen (0)