Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap 0Verslagen

PAASTREFFEN VI (25-26-27-28 maart)

aangemaakt op 31 maart 2010 20:20 door mavrie

Anders, vrijdag 25 maart 2005.

PAASTREFFEN VI
De inschrijving is gesloten maar wil je langskomen of overnachten op de camping is dit altijd mogelijk....neem bij aankomst contact met me op.
Waar: Camping de Harskamperdennen te Kootwijk (N52 09.007 E5 44.459)
Het grote ligfiets-kampeervakantie op de Veluwe, met heel veel ligfietsers die uit alle uithoeken van het land samen daarheen en enkele dagen later terug rijden. Op de zondag kunnen we samen eieren zoeken, fietsen, wandelen, geocachen, genieten, eten, kletsen, dierentuin/musea bezoeken etc. Dat is in het kort de kern van het ligfiets-paastreffen op 25, 26, 27 en 28 maart 2005. Lees gauw verder ...
Klik hier voor het LOGO

Dit jaar gaan we dus al weer de zesde editie beleven van dit oergezellige ligfietsfeest. Zeer geschikt voor die ligfietsers die het leuk vinden om te kamperen, en om de paasdagen met veel andere ligfietsers genoeglijk om het kampvuur door te brengen en/of van de fraaie natuur of cultuur in de omgeving te genieten. We hebben daartoe weer de hand weten te leggen op de fraaie camping Harskamperdennen te Kootwijk, vlak bij Harskamp en pal naast de grootste zandverstuiving in Europa en grote heidegebieden op de Veluwe. Een schitterende en inspirerende omgeving dus. Naast het groepsterrein hebben we ook twee zalen (met zeer goede verwarming, ideaal bij slecht weer) en een grote keuken tot onze beschikking.

Zwaan-Kleef-Aan:
Een wezenlijk onderdeel van het paastreffen is ongetwijfeld de Zwaan-Kleef-Aan. Vanuit diverse steden vertrekken liggers gezamenlijk om onderweg meer ligfietsers op te pikken en zo samen op te rijden. Kijk op de agenda voor tijden en routes.

Paasmaaltijd:
Door de organisatoren wordt een aantal extraatjes geregeld. Je kunt bijvoorbeeld alvast brood bestellen bij de plaatselijke warme bakker, dit wordt kersvers zaterdagmiddag op de Harskamperdennen afgeleverd. Er wordt op zaterdagavond gezamenlijk gekookt in de keuken, voor maximaal 80 personen! Bert Gazendam leeft op deze dag weer zijn culinaire en organisatorische lusten uit. Net als bij het herfsttreffen zullen we de inkopen centraal (in overleg met Bert) regelen. Voor deze Maestro Gazendam-Macaroni / Salade maaltijd zijn extra handen in de keuken bij het bereiden van deze maaltijd natuurlijk nodig. De capaciteit van de keuken heeft enige beperking en de keukencrew wil na uren (oergezellig!) koken ook zelf graag aanschuiven…... Vandaar de limiet van 80 eters. Vooraf opgeven dus!! Komen we boven dit aantal, dan wordt er iets voor de extra monden geregeld, en kunnen we ook bij nog hogere opkomst gezamenlijk aan tafel.... Voel je er voor om echt de kampeerder uit te hangen, dan pomp je de Primus nog eens extra op, en kook je je eigen potje bij je tentje.
‘s Avonds natuurlijk allemaal sterke verhalen rond het kampvuur. Daar zijn natuurlijk wel bier, wijn en nootjes voor nodig, en wat korrels zout.....

Opgave:
Opgave voor het paastreffen is om meerdere redenen handig. Zo kunnen de Zwaan-Kleef-Aan routes afgestemd worden op de opgaven, met een opgave kun je aangeven of je zaterdag mee wil eten, brood laten reserveren etc. Zoals je begrijpen zult: brood en maaltijd zijn i.v.m. deadlines of capaciteit alleen via reservering (kan bij opgave) zeker te stellen. Ook kunnen we je vlak van tevoren het nieuwsbulletin toesturen met alle informatie die van belang zou kunnen zijn. Bovendien kun je zien wie zich opgegeven hebben, en uit welke woonplaats ze komen.

Heb je geen toegang tot internet, geef je dan telefonisch op. (06-10612797, Marcel Vriezekolk) We sturen dan het infobulletin per post naar je toe.

De prijzen zullen naar verwachting iets hoger zijn dan het vorig jaar. Deze kun je terug vinden op het aanmeldformulier. Ter plaatse is geen supermarkt, wel in Harskamp, 4 km. verderop. Je dient zelf voor je vertering te zorgen, eten, knabbeltjes enz. Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de Agenda van Ligfietsplaza Ook de laatste stand van zaken rond de zwaan-kleef-aan wordt op deze plaats gemeld.

We hopen jullie weer te treffen tijdens dit weekend.
De leden van KaToCo: Nico, Danny en Marcel.

(Kijk ook even bij foto's, hier staan kaarten van de omgeving)
Klik hier voor de Kaarten

Zie ook: http://www.harskamperdennen.nl/

Meer info bij Marcel Vriezekolk


Grotere kaart weergeven

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

Verslagen (0)