Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Slotennieuws

Gepubliceerd op 13 december 2002 00:00 (99 keer bekeken) 0Reacties

Nieuwe ontwikkeling in een beugelslot speciaal voor fietsers komen in het uitgebreide artikel aan de orde. Verder nog een verslag van de zoektocht van een ligfietser naar een slot welke geaccepteerd wordt door zijn verzekering.

Te lezen viel in het blad Carp dat een nieuw fietsslot ontwikkeld was door een persoon van wie de fiets al meermalen was gestolen. Lees op http://groups.yahoo.com/group/ligfiets/message/25162?expand=1 de tekst van het artikel.

De plazaredactie heeft onlangs de vraag gekregen of ligfiets.net niet een overzicht kon geven van goedgekeurde sloten. Helaas hebben wij alleen het artikel met een slotentest kunnen publiceren. De verzekering eist een art goedgekeurd slot, en dat resulteerd vaak in een zeer zware oplossing. Het eerdere artikel is te vinden op http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=161&volledig=1

Een overzicht van ART goedgekeurde sloten is te vinden op http://www.fietsen.123.nl/fietssloten.htm

Gelukkig laat de gemiddelde ligger zich niet voor een gat vangen. Onlangs ontvingen wij dan ook de volgende oplossing voor het art-sloten probleem.
De ligger nam een vrij klein art goedgekeurd slot om de fiets op slot te zetten en verder een kabelslot om de fiets en het slot ergens aan vast te zetten.

Redactie

Reacties (0)