Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Battle Mountain wedstrijden

Gepubliceerd op 20 september 2002 00:00 (31 keer bekeken) 0Reacties

Binnenkort vinden nieuwe recordjachten op Battle Mountain plaats. Een nederlands team probeert onder andere de 100 kilometer per uur op 200 meter met vliegende start te pakken te krijgen.

Op de site http://www.wisil.recumbents.com/wisil/whpsc2002/speedchallenge-2002.htm worden de gegevens over het verloop van het evenement en dat van vorige evenementen gegeven.
Een eerder bericht op ligfiets.net vindt u op http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=418 (de informatielink naar het nieuwsbericht op bentrideronline is zeer moeilijk. Matt Weaver heeft een persbericht uit laten gaan : http://www.speed101.com/news/PressRelease2002.htm

Het nederlandse Challenge-Elan team zal aanwezig zijn, op hun site http://www.elan-ligfietsen.com/specials/battle/index.htm geven ze al wat informatie. Onder andere informatie over andere deelnemers http://www.elan-ligfietsen.com/specials/battle/teams/index.htm.
Plannen zijn om snelste Nederlandse tijd neer te gaan zetten 100 kilometer per uur. Ellen van der Horst zal de rijdster zijn, we wensen haar veel succes.

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)