Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

ANWB weekend Almeerderzand

Gepubliceerd op 14 april 2002 00:00 (67 keer bekeken) 0Reacties

De lichtgewicht tentenshow, kanoprobeerstek, ligfietsprobeerparcours enzovoort zorgden voor een grote verscheidenheid aan activiteiten.

De NVHPV stand was afwezig, maar er waren talloze andere standjes en ideeen voor actieve vakanties. Veel campings maakten reclame voor hun facaliteiten. Locale vvv's waren er niet maar wel de bestemmingen dus.

De redactie heeft een demonstratie gezien van de Optimus Nova brander http://www.optimus.se/products/nova/ . Een leuke verbetering ten opzichte van andere branders, de pootjes van de brander blijven koel zodat hij makkelijk te hanteren blijft, ook als blijkt dat je hem even verkeerd hebt neergezet. Voorts was het mogelijk de brander uit te laten branden. De druk en restant brandstof van de brander naar de brandstoffles werd keurig opgebrand door de brander, even de brandstoffles omleggen.
Zie verder informatie op http://www.backpacker.com/article/0,2646,1971,00.html

Verder was tussen de stands af en toe een ligfiets te zien. Er was zelfs een stand die een stoelzitting met een nieuw soort materiaal verkocht. Misschien ook te zien op Cycle Vision.

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)