Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Whike BV

| Producent | Dealer |

Combineer fietsen met wind en je hebt Whiken; aandrijving door de wind als het kan, en anders kun je altijd nog trappen!

Website:
http://www.whike.com
E-mail:
Adres:
Huizermaatweg 610
1276 LN Huizen
Telefoon:
+316 5478 3068
Dealers:
Whike BV
Dealerschappen:
Whike BV

*Combineer fietsen met wind en je hebt Whiken. Met de Whike ga je op een snelle, originele, groene en comfortabele manier van A naar B. En heb je de meeste lol tijdens een toertocht met de wind in het zeil. Voor je het weet, ga je 50 km/h!Is er geen of minder wind, dan kun je altijd nog zelf trappen. Whiken is fun en toegestaan op de openbare weg en fietspad!

*De Whike gebruikt het zeil van 1.6 m² als voorstuwing wanneer het kan. Is er niet genoeg wind of staat deze pal tegen, dan kan je trappen. Whiken kan bijzonder hard gaan. Snelheden van 50km/h zijn geen uitzondering. Natuurlijk is dit afhankelijk van de hoeveelheid wind. De Whike komt door zijn geringe gewicht van 22 kg snel op gang. Het zeil geeft voortstuwing tot 40° aan de wind en voor hoge windsnelheden is het stormzeil van 1.0 m² ontwikkeld.

*Whikes zijn een Nederlandse vinding en worden in Nederland gemaakt. Vanzelfsprekend stonden veiligheid en comfort in het ontwerp voorop. Met drie grote schijfremmen en een simpele schootvoering, die automatisch losschiet bij elke remactie, is veilig en snel afremmen gegarandeerd. Ook met veel wind zijn Whikes gemakkelijk te besturen. Het ontwerp met 3 wielen zorgt voor stabiliteit en van verlijeren is dan ook geen sprake. Door het zeil is een Whiker goed zichtbaar voor de overige weggebruikers.

*Whike Classic compleet. Prijs 4115,- euro inclusief btw.

*Whike met elektrische ondersteuning. Prijs 5115,- euro inclusief BTW.

*Meer informatie en proberen?

*Vraag ons om meer informatie of kijk op www.whike.com voor uitgebreide specificaties, foto’s, filmpjes, prijzen, verkrijgbaarheid, enz. Ook staat op de site alle informatie over onze clinics. Tijdens deze clinics kun je de Whike zelf, onder professionele begeleiding, uitproberen.

Merken en producten