Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Inschrijven vrijwilligers Cycle Vision mogelijk

Gepubliceerd op 30 maart 2004 00:00 (35 keer bekeken) 0Reacties

Eindelijk! Het is mogelijk je in te schrijven als vrijwilliger voor WK en Cycle Vision 2004. De shirts schijnen zeer mooi te worden en als het mooie weer zich herhaalt dan belooft het een prachtig weekeind te worden. Meer informatie over Cycle vision staat op http://www.ligfiets.net/cyclevision/ In de komende dagen volgen meer berichten over de opzet. We hopen ook snel de wedstrijdinschrijving te kunnen openen. Ook zijn de persberichten verstuurd.

Inschrijven kan op de pagina http://www.ligfiets.net/cyclevision/vrijwaanm.php3
Vrijwilligers hebben diverse extra's op de pagina http://www.ligfiets.net/cyclevision/#Anchor-Vrijwilligers-22629 lees je meer.

Bijzondere vrijwilligers zijn ook nodig, mensen die willen coordineren, kennis van fietsenmaken hebben, graag aangeven of je BHV-er bent enzovoort.

Inmiddels zijn ook de persberichten verstuurd, een voorbeeld is te zien op http://www.ligfiets.net/cyclevision/downloads/cyclevision1epersbericht2004.html in het nederlands, maar ook de engelse: http://www.ligfiets.net/cyclevision/downloads/cyclevision1epersbericht2004engels.html
en franse: http://www.ligfiets.net/cyclevision/downloads/cyclevision1epersbericht2004frans.html
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)