Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Update sites

Gepubliceerd op 26 maart 2004 00:00 (34 keer bekeken) 0Reacties

De site fiets.nl geeft aan dat ze gaat verhuizen, het voornemen bestaat meer nieuws te gaan publiceren. Verder is de site van T.C. Verheij geupdate met informatie over fietsen, of het gezond is en andere nieuwe artikelen. Verder de aankondiging van een nieuwe site.

Het nieuws dat fiets.nl meer nieuws gaat publiceren is uiteraard zeer welkom. Het lijkt erop dat andere nieuwsrubrieken een stille dood sterven. De ihpva geeft al een tijdje geen nieuws meer door en ook de duitse club heeft na twee berichten de nieuwsvoorziening laten vervallen.

Opmerkelijk is het succes echter van http://www.liggister.org/ deze zweedse organisatie. Zij noemt ook de nieuwe raceregel-organisatie op haar site.
Er worden bij die organisatie nieuwe regels uitgevonden. Er zijn voor en tegenstanders: http://groups.yahoo.com/group/ligfiets/message/39848 geeft het begin van de discussie.

Uiteraard geven forums ook nieuws, op http://f21.parsimony.net/forum37385/messages/44760.htm lazen wij de link naar http://www.siemens-mobile.de/cds/frontdoor/0,2241,de_de_0_27444_rArNrNrNrN,00.html

Een ontwikkeling naar een nieuwe bron van informatie wordt genoemd in http://www.velovision.co.uk/cgi-bin/show_comments.pl?storynum=599
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)