Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Paastreffen lekker druk

Gepubliceerd op 19 maart 2004 00:00 (35 keer bekeken) 0Reacties

Nog een paar weken voor het paastreffen, en de aanmeldingen lopen al lekker op. Inmiddels verwachten we resp. 30, 90 en 90 overnachters; tezamen een breed palet ligfietsers. Mannen, vrouwen, kinderen, of ook wel: Nederlanders, belgen en een Amerikaan. Heb je je ingeschreven: controleer het dan even. Door een storing is een klein deel van de informatie verloren geraakt. De storing komt af en toe voor. Staat je naam in de deelnemerslijst, dan is alles ok.

Om deel te nemen aan het paastreffen is het handig om je aan te melden via onderstaande link. De laatste jaren kwamen er op vrijdag al wat mensen, maar nu loopt het zelfs storm... we hebben de zaal er dus maar een dag bij gehuurd. Via de inschrijfpagina kun je tegelijk ook brood bestellen, Het ligfietsshirt bestellen, en/of de fraaie paasmok.
Tegelijk kom je in de lijst te staan, en kun je via de kaart zien welke mensen er uit jouw regio komen. Controleer later of je informatie er ook daadwerkelijk staat: er zijn enkele inschrijvingen verloren geraakt doordat ze per ongeluk overschreven werden door een andere inschrijver. Dat was steeds in combinatie met een nieuw aangevraagde inlognaam. Het probleem is nog niet gevonden, dus het kan zich soms opnieuw voordoen. Vooral als je brood besteld hebt lastig, omdat we niet ter plaatse brood kunnen bijbakken....(de rest regelen we wel)
Tip: stuur een copie van je broodbestelling naar paulus@ligfiets.net

Voor de zwaan-kleef-aan-tochten kun je kijken in de agenda op 10 april.
Wil je alleen het shirt bestellen, doe dit dan via het aparte formulier, zodat streekgenoten weten dat je niet meerijdt met de Zwaan-kleef-aan-tocht.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)