Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Ligfiets.net problemen

Gepubliceerd op 23 januari 2004 00:00 (45 keer bekeken) 0Reacties

Een aantal van jullie hebben melding gemaakt van fouten op ligfiets.net. Die fouten werden veroorzaakt doordat de database waar alle informatie m.b.t. ligfiets.net corrupt was. Dit is opgelost door de database van een aantal dagen terug te zetten. Hierdoor staan zaken die recent geplaatst of veranderd zijn niet meer op ligfiets.net. Ook als je onlangs een account hebt aangemaakt of je wachtwoord veranderd is dat niet doogekomen.

Alles wat je zelf op ligfiets.net kun zetten zit in die database. Het gaat dan om zaken als advertenties, ervaringen, toertochten, zelfbouwprojecten, vvv antwoorden enz. Heb je onlangs iets op ligfiets.net gezet of aangepast, dan bij deze het verzoek om dat nogmaals te doen. Met excusses voor de overlast.

Onze banner adverteerders hebben geluk. Ook het aantal impressies wordt bijgehouden in die database. Die hebben dus afgelopen dagen gratis geadverteerd. Als adverteerders de afgelopen dagen iets in hun campange veranderd hebben moeten ook zij dat nog een keer doen.

Redactie

Reacties (0)