Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

September uitgave Bentrideronline

Gepubliceerd op 10 oktober 2003 00:00 (44 keer bekeken) 0Reacties

In de uitgave van Bentrideronline is de Eurobike besproken. Veel mooie foto's zijn te zien op http://www.bentrideronline.com/ Verder de uitslag van de Car free challenge. Lees in het uitgebreide verslag meer. Over de spezi in Germersheim, daarvan is een verslagje te lezen op velomobile.de http://www.velomobile.de/Neu/neu.html

Helaas was de gebruikelijke mail van de bekendmaking van de verschijning van het nieuwe blad bij de redactie kwijt geraakt. Hiervoor onze excuses.

De Car Free Challenge is een groot succes. Meer dan 200 deelnemers, zonder dat er echt promotie voor werd gedaan wordt een goed resultaat genoemd. De winnaar is ook gekozen.

Jose schrijft in zijn editorial dat hij een levensverzekering geweigerd kreeg omdat hij een slechte conditie had. Dat was voor hem een sein dat daar wat aan zou moeten gebeuren. (red: De ligfiets is dan in ieder geval nog ontspannen!)

Brian schrijft in zijn editorial over de vraag of een snelle fiets per definitie goed is.

In het blad wordt geschreven over een paar typen fiets die in Europa weinig voorkomen. In hun actuele nieuwsafdeling http://www.bentrideronline.com/STP/ worden heel veel nieuwe typen getoond.

Redactie

Reacties (0)