Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Minder serieus nieuws

Gepubliceerd op 08 augustus 2003 00:00 (90 keer bekeken) 0Reacties

Op heel veel nieuwsgroepen wordt op vrijdag wat minder serieus gepraat. Ligfiets.net neemt de gelegenheid wat minder serieus nieuws te presenteren. Lees meer in het uitgebreide bericht.

Een groot feest waren de fietstaxis, zo te lezen op http://www.fietser.be/flash/GentseFeeste.htm

Op de ligfietslijst is een nieuw syndroom ontdekt, datgene wat benoemt wat mensen voelen als ze zelf op een ligfiets fietsen en ze een racefietser in de verte zien gaan. Het is benoemd en afgekort tot RIS, het racefietsers inhaal syndroom. Dus als u in de kring van ligfietsers ineens deze variant op de afkorting van een bekende beroepsziekte hoort weet u dat de persoon nog wel te redden is. http://groups.yahoo.com/group/ligfiets/message/28900
een voorbeeld is te vinden op http://groups.yahoo.com/group/ligfiets/message/28916

De c5 van sinclair krijgt misschien een opvolger, http://www.velovision.co.uk/cgi-bin/show_comments.pl?storynum=536 er zijn inmiddels al veel electrische fietsen.

Ook op de site van Velovision spotte de redactie onlangs de link naar http://velorution.blogspot.com/
een stroom van dagelijkse leuke dingen die met fietsen te maken hebben. Sommige dingen zijn misschien ook toe te passen op ligfietsen, misschien een Escher achtige bestickering van je ligfiets geïnspireerd op de tekening van 5 augustus op deze site?

Heel veel bijzondere links naar sites zijn te vinden op http://webpages.charter.net/rcgilmore/Illustrations.htm#Sites het aanbod varieert van vliegfietsen tot onderwaterfietsen.

Leuk en grappig afdeling van een site op de fiets http://www.op-de-fiets.nl/html/leukgrap.html

De redactie vond zelf nog in een van de links van de fotoboeken de volgende link, http://users.pandora.be/brechtvdp/Machines/machines.htm
Het is een zinloze machine waarvoor zelfs een doel is bedacht. Met recht onder de noemer zoals Monty Python stelde Time for something completely different.

Leuke foto's worden gepubliceerd (en regelmatig wisselt de voorpagina) op de site van Speedbike, zoals deze van Cycle Vision 2003 http://www.speedbikebgl.de/

Eerder verscheen in het kader van onzinnige berichten http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=217
Verder is op de vvv een afdeling te vinden http://www.ligfiets.net/faq/index.php3?tak_id=73&VARIABELEN_ID=

Redactie

Reacties (0)