Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

CycleVision: bericht voor wedstrijdrijders

Gepubliceerd op 29 mei 2003 00:00 (29 keer bekeken) 0Reacties

In tegenstelling tot een eerder bericht op deze plaats, zal er géén informatie aan de wedstrijdrijders worden gezonden.

Alle informatie die de wedstrijdrijders nodig hebben (en voorgaande jaren op papier of electronisch verzonden werd) is dit jaar op de site van CycleVision te vinden. Dat wil zeggen starttijden, wedstrijdregelement (o.a. helm en kettingbladbeschermer verplicht) en inschrijving. Je kan zien of je ingeschreven bent of niet door de lijst van deelnemers te raadplegen. Het wordt aangeraden al deze informatie nog een keer door te nemen voordat je vertrekt.

Het enige wat je niet weet is of je bij de één uurs race in de eerste of in de tweede heat bent ingedeeld, en op welke tijd je bent ingedeeld voor de voorrondes van het criterium. Vanwege organisatorische redenen wordt dit niet tevoren bekend gemaakt. Op de dag zelf zullen de indelingen in het rennerskwartier te zien zijn. Laatkomers kunnen NIET aan de tweede heat worden toegevoegd, omdat daarvoor onvoldoende transponders zijn.

Je moet ruim op tijd vóór de start aanwezig zijn, onder andere om een transponder op te halen en op je fiets te monteren, en een wedstrijdnummer aan je fiets te bevestigen.

Zorg dat je stipt op tijd bent voor de start van elke wedstrijd. Het grote aantal van 250 deelnemers maakt dat het programma zeer strak aangehouden moet worden.

En vergeet vooral je helm niet, en een kettingblad-beschermer op je fiets. Zonder deze attributen mag je niet starten.

Verder wenst de wedstrijdleiding jullie allemaal veel succes. Zet 'm op, dit weekend! Met mooi weer in het vooruitzicht zal het zeker lukken.
Zie ook:

Redactie

Reacties (0)