Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Ontwikkelingen op Cycle Vision

Gepubliceerd op 09 mei 2003 00:00 (26 keer bekeken) 0Reacties

Cycle Vision is druk in ontwikkeling. Zeer veel nieuwe ideeën zijn tot uitvoer gebracht. In het uitgebreide bericht volgt een korte samenvatting.

De ruimte die vorig jaar werd gebruikt als rijderskwartier zal nu worden gebruikt voor de lezingen. De tent krijgt een extra ingang en deze zal voor de rijders gebruikt kunnen worden.
Het lezingenprogramma is al eerder aan de orde geweest, maar er wordt nog gewerkt aan uitbreiding. Een voorlopig programma is al eerder op ligfiets.net gepubliceerd.
Nog meer dan vorig jaar wordt gekeken naar de veiligheid van rijders en publiek, de kussens die vorig jaar voor het eerst werden gebruikt worden dit jaar in nog grotere getale gehuurd. Ook de dranghekken worden meer.

Het kinderprobeerparcours is verplaatst naar het middenterrein. Dit terrein wordt dus nog intensiever gebruikt. Voor kinderen is ook de kinderrace bedacht.

Wedstrijdrijders krijgen snel de door hun behaalde resultaten. Zelfs een idee van vorig jaar, een overzichtelijke en mooi printbare uitslagenvel is in ontwikkeling. De wedstrijdrijders zullen verder worden verrast met een prachtig wedstrijdnummer in de kleur van het evenement en de toevoeging www.ligfiets.net. We hopen dat ook na het evenement de mensen natuurlijk met deze mooie nummers zullen blijven rondrijden (wel is de sticker verwijderbaar).

De tijdregistratie zal wat vloeiender kunnen verlopen. Een nieuw wedstrijdsysteem is ontwikkeld. Was vorig jaar alleen nog de inschrijving mogelijk, nu wordt alles in het nieuwe systeem gebruikt.
Het aantal exposanten is ook uitgebreid. Er zijn een aantal nieuwe fabrikanten die voor het eerst op Cycle Vision komen.

De nieuwe kleur in het logo zorgt voor een verfrissende uitstraling van het logo. De vrijwilligers zullen in de nieuwe kleur een t-shirt ontvangen.

Redactie

Reacties (0)