Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Site fietsen naar het werk vernieuwd

Gepubliceerd op 27 april 2003 00:00 (45 keer bekeken) 0Reacties

Op de site http://www.fietsactie.nl/ is flink verbeterd. Flink maar nog lang niet perfect, de link naar ligfiets.net is nergens op deze site te vinden.

Behalve daar laat men ook op andere terreinen kansen liggen. Wat er over fietskleding wordt geschreven kan beter niet op de site worden gezet maar naar bronnen elders op internet worden verwezen.
Ook de fietsenrekken afdeling en de verwijzing naar douches op het werk zou veel beter kunnen. De arbo wetten en diverse tips op sites zouden de mensen die het voornemen koesteren om per fiets naar het werk te gaan een steun in de rug kunnen zijn.

Leuke dingen zijn er echter ook te vinden. In tabblad de campagne is te vinden onder fietsen is gezond en groen leuk leeswerk te vinden.

Verder wordt op de site http://www.fietsrai.nl/homepage/default.asp melding gemaakt van de ventielvrees onder fietsers het artikel luidt: "“Wat is jouw smoes om niet naar je werk te fietsen?”
Onder dit thema voert de Stichting Fiets! haar landelijke campagne op de radio en posters. De zogenoemde ‘smoesjescampagne’ moet er voor zorgen dat de fiets meer gebruikt gaat worden in het woon-werkverkeer. Smoesjes w.o. ventielvrees, pedaalpaniek en belbibbers worden niet meer geaccepteerd. Gekke smoesjes, die toch wel raken aan de werkelijkheid: want vaak ìs er helemaal geen reden om de auto te pakken en de fiets te laten staan. En dat weet iedereen eigenlijk ook wel.
"

Redactie

Reacties (0)