Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Paastreffen trekt dik honderd enthousiaste liggers

Gepubliceerd op 13 april 2003 00:00 (37 keer bekeken) 0Reacties

Inschrijvingen lopen lekker op voor het paastreffen, momenteel 89 volwassenen, 14 kinderen Waarmee we de grens van 100 personen hebben overschreden. 77 personen hebben zich ingeschreven voor de macaroni-maaltijd. Dat is nu volgeboekt, maar als alternatief kun je inschrijven voor afhaal-chinees. We eten tegelijk in dezelfde ruimte.... Qua organisatie heeft inschrijving niet meer zoveel zin. Kom maar gewoon naar de camping als je daar zin in hebt, dan regelen we daar de rest wel weer.

Kijk voor de actuele, maar ook voor sfeerbeelden uit vorige jaren, maar eens op de site die Danny heeft gemaakt

Voor de zwaan-kleef-aan-lijnen verwijs ik naar de agenda, rondom 19 April. Daar kun je de verschillende vertrekpunten bij elkaar zien staan. Vertrekt er uit jouw omgeving wel een aantal ligfietsers, maar nog geen vermelding: zet 'm er dan snel op. Dan kunnen anderen daardoor samen met jou heenrijden, heel leuk om dat eens te organiseren. Vooral leuk om je dan in te denken dat er op dat moment nog zo'n 100 of zo onderweg zijn.

De organisatoren zijn al weer druk doende om alles op paasrolletjes te laten verlopen, dus groet, en tot ziens aldaar:

Nico, Elvin, Michiel, Paulus, Marten, Danny, Bert en al die anderen die het treffen mee mogelijk helpen maken: de deelnemers.

Mocht je contact willen zoeken: bel dan met Paulus: 06-20577559

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)