Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Verslag voorbereidingen WK

Gepubliceerd op 28 maart 2003 00:00 (70 keer bekeken) 0Reacties

Via Paulus den Boer kregen wij een belangwekkende mededeling over het verloop van de voorbereidingen van het WK in Duitsland toegestuurd. Mensen die een wellicht interessant nieuwtje zien of lezen kunnen deze uiteraard altijd aan de redactie mailen. In het uitgebreide bericht de mail van de duitse vereniging. Ligfiets Wereldkampioenschappen van 27. tot 31.08.2003 in Friedrichshafen

Geachte ligfietsvrinden,

na de dood van Ralf Wellmann onze voorzitter is in de scene klaarblijkelijk de mening opgekomen, dat de ligfiets wereldchampioenschappen in Friedrichshafen op onzekere voeten staan. Met het oog op deze tegenslag in het verenigingswerk moesten eerst eenmaal nieuwe manieren worden gevonden om de organisatie van het WK te organiseren.

Dit is nu gelukt.

Dit ook dank zij de intensieve werk en voorbereiding van de WK aan de Bodenmeer door Jan Kranczoch, die de sponsorschaponderhandelingen leidt en daarmee voor het budget zorgt. Ook dank zij de voorbereidingen van Andreas Pooch van de Liegerad-Datei-Uitgeverij, die zich de enge vertanding van WK met de fietstentoonstelling EUROBIKE voorgenomen heft.

Dit om de manifestatie voor producenten en deelnemers interessanter te maken. Daarbij wordt niet alleen een grote gemeenschappelijke
tentoonstelling van ligfietsproducenten gehouden. Een speciale
tentoonstelling over de aerodynamica van pedaalvoertuigen en de
WK-disciplinen welke op de EUROBIKE worden gehouden ronden het
programma af. Tenslotte - en heel belangrijk - is Yonah Brendon, Thomas
Traber en Sven Trempeck te noemen, die de organisatie in de handen houden.

Details tot het programma, tot de tentoonstelling en aeroshow vind jullie binnenkort op www.hpv.org. Nu al vindt je informatie onder www.liegerad.de/fn2003.htm .

Met vriendelijke groeten
Andreas Pooch

Zie ook:


Hoe kunnen automobilisten beweren dat je een ligfiets(er) niet ziet vooral in het donker, onwil ???????????

Hoe kunnen automobilisten beweren dat je een ligfiets(er) niet ziet vooral in het donker, onwil ???????????

Redactie

Reacties (0)