Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Adverteren op ligfiets.net

Gepubliceerd op 04 april 2003 00:00 (117 keer bekeken) 0Reacties

Regelmatig zult u als bezoeker de banners op ligfiets.net voorbij zien komen. De banners worden op iedere pagina van ligfiets.net weergegeven. Ligfiets.net is een kennisbank, een zeer vaak geraadpleegde bron van informatie door de mensen die al een ligfiets hebben en zij die er nog een zoeken. Het is voor bedrijven een zeer goede mogelijkheid om hun nieuws en bedrijfswebsite te promoten. De banners worden door zeer veel mensen gezien. De reclame van ligfiets.net gaat dan ook ver, zij zijn op zoekmachines zeer actief. Maar ook bij verzamelpagina's of collega pagina's met fietsinformatie krijgt ligfiets.net meestal een goede plek en waardering.

Is een vermelding op ligfiets.net niet dubbel op ten opzichte van het bedrijvenoverzicht? Nee, de huidige mens krijgt zeer veel informatie binnen en kan zeer goed filteren, het herhalingsbezoek op vooral ligfiets.net hoofdpagina die niet commercieel nieuws publiceert is zeer groot. Bedrijven die anders zeer veel moeite zouden moeten doen om de internet gebruikers te lokken naar hun site met nieuws kunnen dat op ligfiets.net zeer gemakkelijk doen. Verder kan nieuws of communicatie ook direct via de banner worden gepubliceerd.

De mogelijkheden van de communicatie kunnen zeer divers zijn, bedrijfsnieuws maar ook brand building. Vooral de brand building wordt niet vaak gedaan. De merken onderscheiden zich niet zo sterk van elkaar. Verder wordt aan de verpersoonlijking van de ligfiets niet zoveel gedaan. Er zijn vele typen fiets die zeer wisselend zijn in te zetten, deze typen zullen ook zo kunnen worden gepresenteerd. Het is natuurlijk fantastisch dat te doen via de community site.

Veel bezoeken vinden plaats in diverse tijden. Op ligfiets.net komen tijdens Cycle Vision en vlak daarna de meeste pageviews voor. Het nieuws welke tijdens Cycle Vision is gepresenteerd kan worden kan door een advertentie worden bekrachtigd. Tijdens Cycle Vision wordt ook de site www.ligfiets.net in de communicatie meegenomen, zij is op dat moment de belangrijkste informatiebron naar buiten toe. Bezoekers, pers en fietsers zullen hun weg snel weten te vinden.

Ligfietsbedrijven kunnen zelf hun banners plaatsen met http://www.ligfiets.net/banners/verander.php3 deze link.
Wilt u meer weten over het adverteren op ligfiets.net? Op http://www.ligfiets.net/colofon/adverteren.php3 staan de voorwaarden. Verder zijn er voor specifieke vragen nog antwoorden te vinden in http://www.ligfiets.net/vvv/vraag.php3?id=214

Redactie

Reacties (0)