Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Racen tegen een step

Gepubliceerd op 25 maart 2003 00:00 (46 keer bekeken) 0Reacties

De nederlandse Autoped federatie houdt een bijzondere rit over de afsluitdijk. Deze is onder andere ook opengesteld voor deelname met de ligfiets.

Het is niet gebruikelijk komende races op ligfiets.net aan te kondigen, maar dit is wel weer een hele bijzondere.

De serieuze deelnemers aan de wedstrijden zullen zien dat er ten tijde van deze wedstrijd ook een race in Belgie wordt verreden. Het bericht is dan ook meer bedoeld voor mensen die dit evenement op zich zeer aanspreekt. Let wel op, het is geen Nvhpv race en ze wordt ook niet door deze vereniging of onder toezicht daarvan georganiseerd. Het is ook geen onderdeel van de nederlandse competitie.
De wedstrijd in België is dat wel. Mensen die meedoen aan de race dienen zich te realiseren dat enige voorzichtigheid is geboden vanwege de grote verschillen in snelheid (maar datzelfde geldt ook voor andere wedstrijden of toerritten).

Zaterdag 26 april 2003 vindt de 21e editie plaats van de jaarlijkse Afsluitdijktijdrit verreden worden. Wind, zee, veel krijsende zeemeeuwen, een speciale stepsfeer en enthousiaste tijdfreaks, meetellende in de nationale competitie. Iedereen kan meedoen, ook niet NAF-leden uiteraard. Inschrijven moet voor 16 april. Medewerkers die zich als vrijwilliger voor diverse taken willen opgeven zijn ook welkom.

Naast steps kunnen dit jaar ook handbikers en ligfietsers in 2003 deelnemen. Alle info te vinden op www.autoped.nl/afsluitdijk. Overnachting is mogelijk op de camping de Zeehoeve waar tevens gefinished wordt.

Redactie

Reacties (0)