Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Filmpjes, foto's, verslagen en uitslagen WK

Gepubliceerd op 22 september 2021 07:55, bijgewerkt op 24 september 2021 14:22 (793 keer bekeken) 2Reacties

We verzamelen in het uitgebreide bericht de verslagleggingen van het evenement in Amsterdam eerder deze week. Tips voor links zijn natuurlijk welkom!


Video

Verslagen/blogs

Foto's

Uitslagen

De uitslagen staan in dit artikel op ligfiets.net verzameld.

Redactie

Reacties (2)

A.C.B.

Het was een mooi raceweekend, waar ik bijna 2 jaar naar toe heb geleefd. Door met één been in de organisatie mee te mogen draaien /denken gaf dit wel een speciale verbondenheid met het evenement. Maar ook door als vrijwilliger aanwezig te zijn op de inschrijfmiddag. Ik mocht met Victor het inspecteren van de fietsen op mij nemen. Daarbij waren wel heel veel mooie hoogwaardige fietsen aanwezig, die mijn technische hart sneller liet kloppen. Ik deed ook mee aan alle races op mijn M5 M-Racer 28-28. Zo zag ik dus alle deelnemers en vrijwilligers op en rond de baan. De Voorzitter van dit evenement ( meneer R Bakker) heeft zelfs mijn fiets getest door een rondje te rijden op hoge snelheid op de baan van Spaarnwoude. (PS goedgekeurd.) Zo heb ik mijn rondjes met veel plezier gereden. De sfeer was sportief, gemoedelijk en erg gezellig. De gun factor naar anderen is erg hoog. Ieder reed zijn eigen race. Maar het niveau lag hoog dit jaar, daar door ga je vanzelf toch een tandje hoger en harder rijden. Op de camping was de sfeer ook erg goed en de vaste camping gasten waren ook blij verrast en goed te spreken over zoveel vrolijke sporters die geen overlast gaven.
Het weer kon niet beter weinig wind, droog, goede temperatuur voor rijders, kijkers en vrijwilligers. (baan veiligheid mensen, omroeper, stater en tijdswaarneming) Maar helaas waren er wel weinig supporters dit jaar. Zodat ik tijdens de race maar weinig energie kreeg van de aanmoedigingen van het publiek.
Maar naar drie geweldige dagen was het helaas alweer voorbij.
Met mijn campinguitrusting in mijn aanhanger achter mijn race-ligfiets met de overall 3 e prijs PF aan boord ging ik met heel veel mooie herinneringen op de maandagochtend op gepaste vakantiesnelheid naar huis.

Rest mij alleen nog een oproep naar alle leden van de NVHPV-vereniging: Kom kijken , nodig je vrienden, familie en andere contacten uit.
Kom helpen als vrijwilliger
Want het is echt leuk en gezellig.
Het kost niks ( GRATIS )
De vrijwilligers krijgen een goede verzorging tijdens zijn of haar taken en een leuke herinnering na afloop.
Samen is nog leuker.

Rijders, vrijwilligers, bar-keepers en zeker de organisatie CV NVHPV bedankt.

Sportieve groet van Alexander Kamminga M-Racer uit Nieuwegein

A.C.B., 23 sep 2021 11:14

ChristianW

Many, many thanks for this great race weekend. This was a very pleasant mixture of competition, comradeship and fun with many nice people, vehicles and tough races.
This was my first event of that kind and this will not be the last one.
Thanks to the people organizing this event and also the many volunteers making it all happen!

Greetings from Germany, Christian

ChristianW, 24 sep 2021 15:04