Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Uitslagen WK Ligfietsen

Gepubliceerd op 18 september 2021 00:12, bijgewerkt op 23 september 2021 21:29 (1467 keer bekeken) 4Reacties

Het spectakel is weer voorbij, er zijn enorm hoge snelheden gehaald en er is felle strijd geleverd. Met dik 68 km/uur won Matthias Konig oppermachtig de eliminatierace in zijn Snoek, en hij bleef domineren tijdens de overige drie wedstrijden, waarbij zijn kuip wel ernstige schade opliep. De einduitslag is vastgesteld volgens deze berekening.

In dat gedeelde document vind je ook de uitslagen van de individuele onderdelen.

Je kunt het wedstrijdverloop terugzien van de eliminatierace en zes/drieuursrace.
De resultaten uit het mylaps meetsysteem staan nu ook op Sport Hive, inclusief rondetijden.

Foto's Marieke.

Lost & found: bike shirt from sponsor "2 rad napieralla" (inquire)

Redactie

Reacties (4)

Flevo-Whike

Echt genoten! Hartelijk dank iedereen voor het organiseren en faciliteren, het aanmoedigen en de hulp om m'n fiets race-klaar te maken én me te hydrateren onderweg.

@Marieke dank voor de foto!

Flevo-Whike, 20 sep 2021 09:46, bewerkt op 20 sep 2021 09:46

Wicos

Wat was het een mooi en gezellig evenement weer. Ikzelf en ongetwijfeld alle andere deelnemers hebben er van genoten. Wat fijn dat het weer door kon gaan! Iedereen van de organisatie, ontzettend bedankt voor al het werk dat jullie hebben gedaan!

Wicos, 20 sep 2021 11:22, bewerkt op 20 sep 2021 12:55

lighans

Wat foto's en een kort verhaaltje van CV 2021

lighans, 21 sep 2021 09:33

A.C.B.

Het was een mooi raceweekend, waar ik bijna 2 jaar naar toe heb geleefd. Door met één been in de organisatie mee te mogen draaien /denken gaf dit wel een speciale verbondenheid met het evenement. Maar ook door als vrijwilliger aanwezig te zijn op de inschrijfmiddag. Ik mocht met Victor het inspecteren van de fietsen op mij nemen. Daarbij waren wel heel veel mooie hoogwaardige fietsen aanwezig, die mijn technische hart sneller liet kloppen. Ik deed ook mee aan alle races op mijn M5 M-Racer 28-28. Zo zag ik dus alle deelnemers en vrijwilligers op en rond de baan. De Voorzitter van dit evenement ( meneer R Bakker) heeft zelfs mijn fiets getest door een rondje te rijden op hoge snelheid op de baan van Spaarnwoude. (PS goedgekeurd.) Zo heb ik mijn rondjes met veel plezier gereden. De sfeer was sportief, gemoedelijk en erg gezellig. De gun factor naar anderen is erg hoog. Ieder reed zijn eigen race. Maar het niveau lag hoog dit jaar, daar door ga je vanzelf toch een tandje hoger en harder rijden. Op de camping was de sfeer ook erg goed en de vaste camping gasten waren ook blij verrast en goed te spreken over zoveel vrolijke sporters die geen overlast gaven.
Het weer kon niet beter weinig wind, droog, goede temperatuur voor rijders, kijkers en vrijwilligers. (baan veiligheid mensen, omroeper, stater en tijdswaarneming) Maar helaas waren er wel weinig supporters dit jaar. Zodat ik tijdens de race maar weinig energie kreeg van de aanmoedigingen van het publiek.
Maar naar drie geweldige dagen was het helaas alweer voorbij.
Met mijn campinguitrusting in mijn aanhanger achter mijn race-ligfiets met de overall 3 e prijs PF aan boord ging ik met heel veel mooie herinneringen op de maandagochtend op gepaste vakantiesnelheid naar huis.

Rest mij alleen nog een oproep naar alle leden van de NVHPV-vereniging: Kom kijken , nodig je vrienden, familie en andere contacten uit.
Kom helpen als vrijwilliger
Want het is echt leuk en gezellig.
Het kost niks ( GRATIS )
De vrijwilligers krijgen een goede verzorging tijdens zijn of haar taken en een leuke herinnering na afloop.
Samen is nog leuker.

Rijders, vrijwilligers, bar-keepers en zeker de organisatie CV NVHPV bedankt.

Sportieve groet van Alexander Kamminga M-Racer uit Nieuwegein

A.C.B., 21 sep 2021 21:47