Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Van Raam selfcare dienst

Gepubliceerd op 31 maart 2021 08:01, bijgewerkt op 31 maart 2021 08:15 (631 keer bekeken) 5Reacties

Vanaf morgen introduceert Van Raam een baanbrekend nieuw concept. De selfcare dienst voor je fiets! In een artikel en een mooi filmpje wordt uitgelegd wat precies de voordelen zijn.

Van Raam staat bekend om zijn innovaties op gebied van fietsen en dit is wel zeker weer een nieuwe mooie uitvinding. En natuurlijk, het is natuurlijk superinteressant om op Strava evengoed je tellers door te laten lopen of om op Facebook het bericht te kunnen plaatsen dat je fiets weer een rondje van wel 20 kilometer heeft gemaakt!!
Mogelijk zullen er nog ligfietsbedrijven gaan volgen. Wij kijken ernaar uit om het nieuwe concept ook bij de redactie te mogen testen. Na de uitvinding van trapondersteuning bij het fietsen kon dit wel eens de nieuwe toekomst worden. Immers we kennen allemaal in de velomobiel wel de moeite die je moet doen om de moderne speedpedelecs met kentekenplaat voorbij te kunnen komen. Vrijwel zonder trappen bereiken de fietsers (en dus nu wellicht de zelfsturende fietsen) een bloedsnelheid.

Redactie

Reacties (5)

theomol

Ik zie het helemaal zitten en ik meld me vast aan voor een retrofit-kit. Dan komt de Nimbus ook weer eens buiten.
Misschien ga ik er dan ook weer eens in zitten, gewoon om te kijken wat de mogelijkheden zijn van zo'n fiets.

theomol, 31 mrt 2021 10:30

jack

Ik ben het ermee eens! Dit gaat echt wat zijn, makkelijker als dit gaat het maken van kilometers niet worden. De goede voornemens van januari zijn inmiddels al in het water gevallen dus de nieuwe maand geeft weer nieuwe kansen. Ik zie de duimpjes op fb wel weer verschijnen als ik (eindelijk) weer eens een prestatie (of uberhaupt een kleine beweging) plaats op sportief gebied. Het lijkt me ook nog eens erg corona proof trouwens.

jack, 31 mrt 2021 12:06, bewerkt op 31 mrt 2021 12:08

Ssas.Scherrenberg

1 APRIL !!!!

Ssas.Scherrenberg, 31 mrt 2021 16:48

WimH

Je verwacht ook nog half dat het voorwiel netjes naar links en rechts gaat kijken bij het oversteken van de weg.

WimH, 02 apr 2021 11:17

avatar

Ik heb inmiddels deze voorziening op mijn driewieler. Maar je moet de fiets absoluut aanlijnen. Ik heb al verschillende keren meegemaakt dat, als er een andere fiets in de buurt is, mijn fiets toch wil oversteken terwijl er verkeer aankomt. Dat wordt dus gevaarlijk.Daarbvij belt ie voortdurend ongevraagd naar andere fietsen. Irritant.

Brekelmans, 02 apr 2021 12:28