Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Paastreffen: online spelcompetitie en uitstel tot 9 oktober

Gepubliceerd op 24 maart 2020 17:03, bijgewerkt op 25 maart 2020 14:46 (328 keer bekeken) 2Reacties

Natuurlijk gaan we niet in tegen het verbod op bijeenkomsten, het Paastreffen in Otterlo is met een half jaar uitgesteld tot 9-11 oktober. Met Pasen organiseren we online spelavonden om bij te kletsen. Je kunt je daarvoor aanmelden en ontvangt nadere instructies.

Tijdens de spelletjes kun je de coronavirus-stress van je afchatten, en ervaringen uitwisselen over de mislukte vakantieplannen of over het lekkerste bier. We gaan werken met de online spelkamers van boardgamearena.com, waar je onder andere de volgende spellen kunt spelen: Keezen, Dixit en Machiavelli. Als je een ander favoriet spel hebt dat door de site ondersteund wordt kun je dat onder het agendabericht aangeven.

Woon je in de buurt van de Veluwe dan kun je op individuele basis een van de uitgezette toertochten rijden, voorzover dat niet leidt tot drukte op de Veluwse fietspaden. Gebruik daarvoor de 'fietsrouteplanner' links in het agendabericht. De routes zijn voorgereden om de ergste zandpaden eruit te halen, en dat was niet voor niets! Ivo, Marloes en Theo: bedankt. Zie verder het commentaar hieronder.


Om de schade voor de kampeerboerderij te beperken hebben we besloten om van het Paastreffen het herfsttreffen te maken, en dat wordt gehouden van 9 t/m 11 oktober.

Redactie

Reacties (2)

NoStress

Ha. Dat zijn bekende foto's!
De route is erg mooi (uiteraard, Veluwe) maar ook avontuurlijk. Zowel de klets- als scheurroute zou ik eerder willen betitelen als bikkelroute. Echte klimgeiten halen er hun neus voor op maar er zitten best wel uitdagende hoogteverschillen in. Meerdere 80-ers en enkele 100-den. Dat fietspaden niet altijd superkwaliteit zijn maakt het omringende landschap weer meer dan goed (Veluwezoom en Loenermark)
De oorspronkelijke route ging door MTB heaven Loenermark. Vele kilometers te voet 'gemodderd'. Dat stuk is aangepast. Die dag 2 Schotse hooglanders gepasseerd op minder dan Corona afstand. Ik kon ze minutenlang door mijn velomobielkap heen ruiken. Zij mij ook waarschijnlijk...
De onderste foto is gemaakt nabij Oud Reemst. Een koe van een onbetrouwbaar bekend staand ras met zogend kalf. Ik moest er langs maar vlakbij lag de rest van de kudde met stier. Het fietspad liep er tussendoor....
Die horens zijn altijd weer langer en puntiger als je dacht van dichtbij.
PS. Zorg dat je remmen werken. Je zal ze nodig hebben.

NoStress, 24 mrt 2020 13:09, bewerkt op 24 mrt 2020 13:12

Polletje

Ik zou op dit moment het rijden van de routes af willen raden. Een groot deel gaat over smalle fietspaden waar het onmogelijk is om de gewenste 1,5 meter afstand tot medefietsers te houden. Breng jezelf en anderen dus niet in gevaar en wacht met rijden van de routes tot dit weer veilig kan.

Polletje, 06 apr 2020 19:07