Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Paastreffen inschrijving geopend

Gepubliceerd op 10 maart 2020 07:55 (505 keer bekeken) 7Reacties

Er gaat weer lekker worden gekampeerd, gekletst, gespeeld, gefietst en gegeten in het weekend van 11-13 april in De Nieuwe Hof bij Otterlo. We zijn er op tijd bij dit jaar, de inschrijving is helemaal klaar. Het survivalrun parcours van Hoenderloo vormt dit jaar het toertochten knooppunt, vandaar de vrolijke banner die hieronder ook bewegend te zien is.

Er komen toertochten in drie smaken die allen langs Hoenderloo lopen. De routes worden de komende maand voorgereden, want ondanks de steeds beter wordende digitale bronnen liggen op de Veluwe overal zanderige paadjes op de loer. Het ruwe routeplan staat klaar in het agenda-item.

Voor nieuwkomers wordt het ijs gebroken met het onderdeel 'Spellen spelen met vreemde snuiters' op zaterdagavond, maar ook al eerder op de dag kunnen zij naadloos integreren door een spelletje Kubb mee te doen op het grasveld achter de boerenschuur.

Topkok Marieke was vorige keer drie dagen verantwoordelijk voor de catering, en dat mag wel een beetje minder. Een tweede kok is nog niet gevonden maar we lossen het op met een nieuw concept: de 'incomplete maaltijd'. Op vrijdag is er (voor de niet-Chinees-gangers) een pan pasta en een pan tomatensaus, en zorgt ieder voor zich voor de extra's. Op zaterdag wordt er volledig gekookt en op zondag is er maaltijdsoep, met opnieuw ruimte voor extra's.

Dit alles en nog veel meer staat ook in het agendabericht, tevens de inschrijving (eerst inloggen).

Paastreffen banner 2020

De banner is geheel in lijn met het survivalrun thema, met dank aan Harry Gijsman!

Redactie

Reacties (7)

Polletje

Er gaat iets niet goed met inschrijven denk ik. Ik kom niet in de gebruikelijke Ideal betaalomgeving. Nu sta ik ingeschreven maar heb niet betaald.

Polletje, 12 mrt 2020 05:15

NoStress

Is er al in overweging genomen dat het Paastreffen misschien wel eens niet door zou kunnen gaan met de huidige Corona maatregelen?
Het duurt nog even maar toch......

NoStress, 12 mrt 2020 19:25

avatar

Marloes bedankt voor de melding, nieuwe inschrijvers komen inmiddels wel in de ideal omgeving. Als je reeds ingeschreven staat en je gaat naar de inschrijfpagina is ws. de enige optie om je uit te schrijven en opnieuw in te schrijven.

Wat betreft het Corona-virus houden we de ontwikkelingen in de gaten. We hebben besloten dat je in elk geval het inschrijfgeld terug krijgt als het treffen niet door gaat, of als je zelf besluit dat je toch liever niet 'onder de mensen' wilt komen.

wakkermans, 12 mrt 2020 20:26

avatar

Lijkt me sterk dat het Paastreffen doorgaat, gezien alle ontwikkelingen en voorschriften rondom het Coronavirus. Toch?

Christ, 17 mrt 2020 16:16

teuben

Tijd voor de eerste editie van het Pinkstertreffen...

Chris Teuben, 17 mrt 2020 17:35

avatar

Beste loiggers, ik zou zeggen afgelasten, helaas pindakaas. Take Care and Stay Strong!

Wilco, 19 mrt 2020 14:13

teuben

Het Paastreffen is zojuist door het kabinet min of meer afgelast. Tot en met Pinksteren geen bijeenkomsten meer...

Chris Teuben, 23 mrt 2020 19:29, bewerkt op 23 mrt 2020 19:31