Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

24 uur race in Oldenzaal

Gepubliceerd op 13 januari 2020 20:54, bijgewerkt op 05 april 2022 20:47 (1572 keer bekeken) 0Reacties

Ter gelegenheid van zijn 50e (plus 2) verjaardag organiseert Jan Kranczoch een speciaal ligfietsevenement waarbij doorzettingsvermogen doorslaggevend is.

Zoals eerder aangekondigd in Assen en elders, zal er een HPV-weekend zijn ter gelegenheid van de 50e verjaardag (plus 2 in 2022) van Jan. De locatie is de wielerbaan van het OWC, Oldenzaal in het recreatiegebied Het Hulsbeek, Bornsedijk, nabij parkeerplaats P4.

Für Deutsch gehen Sie nach diese Seite. The English version is found here.

Wielerbaan van de OWC, Oldenzaal

De wielerbaan van het OWC, Oldenzaal


Dit evenement vindt plaats op 27 en 28 mei 2022 (net na de hemelvaart).

  • De 24-uurs poging (je kunt natuurlijk zo lang rijden als je wilt);
  • een 6 uur race in de avonduren van 22 mei;
  • een 6 uur race in de ochtend van 23 mei;
  • tijdwaarneming door Gerard Arends.

Een voorlopig schema is bijgevoegd (zie hieronder).

Houd er rekening mee dat het circuit van 2,3 km, als trainingsbaan voor racefietsen, niet helemaal vlak is. Er zijn ongeveer 7 hoogtemeters per ronde (de helling is ongeveer hetzelfde als die van een viaduct). Omdat het circuit een aantal scherpe bochten heeft, is het baan niet geschikt voor recordpogingen.

Voorwaarden
Helmen zijn verplicht! Hoewel de baan verlicht is, moet je nog steeds je eigen lichten aan hebben bij weinig zicht.
Alleen ligfietsen, trikes, velomobielen en roeifietsen etc. mogen deelnemen. Wielrenfietsen mogen alleen in speciale gevallen deelnemen na overleg met Jan.

Aanmelden
Aanmelden via de agenda (deze race wordt ondersteund door de NVHPV).
Registratie bij Ligfiets.net is verplicht, maar dat hoeft geen probleem te zijn, lidmaatschap van de NVHPV is niet vereist.
Dit helpt ons bij te houden wie zou willen deelnemen. Vragen kunnen uiteraard rechtstreeks aan Jan, via e-mail of telefonisch (+49 176 21 22 59 54), worden gesteld.

Overnachten
Kamperen (tenten) is mogelijk. Campers en caravans zijn 's nachts niet toegestaan op de parkeerplaats of mogen niet worden gebruikt voor overnachtingen - dit was helaas het onderwerp van de vergunning.

Vrijwilligers
We zijn ook op zoek naar vrijwilligers die nieuwkomers kunnen instrueren, voedsel uitdelen, enz. Als je wilt helpen, neem dan contact op met Jan.


Dus - het zou heel leuk zijn om je daar te ontmoeten en een 'stukkie' te rijden! Vertel het verder en verspreid dit bericht het onder mogelijke belangstellenden.

Bedankt & de groeten van

Jan

Schema 24 uur race Oldenzaal 1

Schema 24 uur race Oldenzaal 1

Schema 24 uur race Oldenzaal 2

Schema 24 uur race Oldenzaal 2

Redactie

Reacties (0)