Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Voorlopig wedstrijdprogramma WK Ligfietsen bekend

Gepubliceerd op 10 januari 2020 09:10, bijgewerkt op 10 januari 2020 09:22 (263 keer bekeken) 0Reacties

Het voorlopige wedstrijdprogramma (in het Engels) voor het WK Ligfietsen is gereed. Het WK wordt dit jaar samen met Cycle Vision/A race in the park gehouden in Amsterdam in het weekend van 17-20 juli. De voorinschrijving is al een tijdje geopend.

Er is veel aandacht besteed aan het aantrekkelijk maken van het WK voor toeschouwers. Zo is er een afvalrace die eindigt in een massasprint, een korte sprint de brug op in Sloten, en een fietskoeriersrace waarbij deelnemers uit en weer in hun fiets moeten klimmen. Maar ook vaste onderdelen als de 1 uur tijdrit en de 6 uursrace ontbreken niet.
Op zaterdag 18 juli zal er zal worden gereden op twee circuits, dat van Amsterdam Sloten en dat van het nabij gelegen Spaarnwoude. Voor het publiek is dit een leuke afwisseling, ook omdat het ritje van Sloten naar Spaarnwoude een prachtig fietstochtje is van 16 kilometer. Dit grijpen we aan als PR evenement.
De zondag staat vooral in het teken van de gecombineerde 6 en 3 uursrace. Op deze dag zullen de meeste nevenactiviteiten plaatsvinden.

Redactie

Reacties (0)