Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Ligfiets als vrachtfiets wint prijs

Gepubliceerd op 21 juni 2019 02:59 (412 keer bekeken) 1Reacties

De Armadillo vrachtfiets is tijdens het International cargo bike festival verkozen tot vrachtfiets van het jaar in de zware klasse. Gefeliciteerd aan Velove voor het behalen van deze titel!

Een van de mede ontwikkelaars van de fiets, de firma Flevobike schrijft: "International Cargo Bike Festival (ICBF)

Afgelopen weekend vond in de stad Groningen het ICBF plaats. Een evenement waar ideeën uitgewisseld worden en waar mensen samen oplossingen bedenken voor de vermindering van de CO2-uitstoot. Ook wil het een bijdrage leveren aan schonere, minder verstopte steden waar het welzijn van de mens centraal staat. Bijna 100 bedrijven en organisaties lieten zien wat bak- en vrachtfietsen op dit gebied te bieden hebben.

Tijdens dit festival werden er voor het eerst de Cargo Bike of the Year Awards uitgereikt in drie categorieën: licht, zwaar en aanhanger. De winnaars werden gekozen door een jury van experts uit het veld.

In de zware categorie ging de award naar de firma Velove (www.velove.se) met de Armadillo. Ook wij zijn blij met deze erkenning en natuurlijk ook trots dat wij aan dit succes een bijdrage hebben mogen leveren."

Redactie

Reacties (1)

twilwel

Dit zou weleens heel groot kunnen worden, want het ziet er naar uit dat bestellingen in de stad steeds meer met de cargobike zal gebeuren. Gefeliciteerd Flevobike en Velove!

twilwel, 29 jun 2019 17:01