Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Intercitybike wordt dealer van Räderwerk Milan velomobielen

Gepubliceerd op 06 juni 2019 18:28, bijgewerkt op 07 juni 2019 22:30 (1527 keer bekeken) 6Reacties

De Räderwerk Milan is de snelste velomobiel op de markt. Er zijn niet veel dealers van, maar dat aantal wordt nu uitgebreid. Intercitybike gaat namelijk de Milan velomobielen als dealerschap opnemen in de collectie.

Intercitybike schrijft over de motivatie tot het besluit; "Het klopt dat wij Milan dealer worden. De Milan is de snelste velomobiel op de markt, als je dat het aller belangrijkste vindt en daarvoor een compromis wilt sluiten met draaicirkel en bodemvrijheid dan is dat je fiets.

We hebben net de eerste fiets, een SL binnen maar deze is bijna rijklaar. Over ongeveer 1 maand krijgen we ook de GT voor mensen langer dan 1 meter 85 en zullen zowel de SL als de GT beschikbaar zijn voor proefritten vanuit onze showroom aan de Koperweg 3 in Dronten."

Meer informatie over de Milan velomobielen is te vinden op de site van Räderwerk. De fabrikant staat op Ligfiets.net, en daar zijn de fietsen terug te vinden en kan belangrijke informatie, zoals rijderservaringen, worden toegevoegd.

Meer informatie over Intercitybike staat op hun bedrijfspagina.

Redactie

Reacties (6)

teuben

Dit staat niet op de site van Intercitybike zelf. Vreemd...

Chris Teuben, 07 jun 2019 14:23

jack

@Chris, het is wel waar. Het is aan de redactie door Intercitybike bevestigd. Het hebben van een dealerschap voor dit merk wordt door meerdere bedrijven in Nederland gevoerd maar in de voorkomende gevallen blijkbaar verder geheim gehouden.

jack, 07 jun 2019 19:30

nvanderwal

Ik houd van snelheid, maar de beperkte bodemvrijheid lijkt mij een probleem bij dit model in Nederland. Ik heb de voorwielen van mijn DF al verhoogd omdat ik zonder verhoging verkeersdrempels schraapte en vooral het op en afrijden van pontjes schuin moest omdat ik anders de dijk raakte. De Milan lijkt mij wel een prachtfiets, en ik ben zeer benieuwd naar hoe de besturing voelt, maar in mijn omgeving zijn te veel pontjes en vluchtheuvels om deze te overwegen. Duitsland, waar de Milan vandaan komt, is geen rivierdelta, dus weinig pontjes en ik weet niet hoe veel verkeersdrempels er gezaaid zijn. (Het kan overigens zijn dat ISA -Intelligente Snelheidsadaptie- Europees ingevoerd wordt en dat er hierdoor geen noodzaak is voor de snelheidsbelemmerende werking van verkeersdrempels, en deze verdwijnen. De Milan kan dan weleens de beste keus worden.)

nvanderwal, 09 jun 2019 10:51

CV

In Duitsland mag je gewoon op de weg fietsen en voila... 90% van de stupiditeiten in wegontwerp verdwijnen dan opeens.

Dealer zijn van iets en dat niet op je website vermelden is wel erg vreemd trouwens.

Ik wist niet dat de Milan het snelste is, maar een gebrek aan bodemvrijheid zit ik toch niet op te wachten. Ik heb zelfs met m'n Mango al wat dingen geschraapt..

CV, 09 jun 2019 17:25

avatar

Je moet eigenlijk een klein transportbandje vooronder monteren, voor die ene keer per rit dat je over een drempel moet.
In het Duitsland dat ik ken (vlak over de grens) zijn bijna alle 30 kilometer zones uitgevoerd zonder drempels, maar die regel moet natuurlijk wel af en toe bevestigd worden.

wakkermans, 13 jun 2019 16:21

twilwel

Ik had hier een lang bericht staan, maar besloten dat het eigenlijk een rijderservaring is en de reactie daarom verplaatst naar de pagina van de fabrikant onder de rijderservaringen.

twilwel, 13 jun 2019 21:17, bewerkt op 13 jun 2019 21:56