Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Nazca modellen verandering

Gepubliceerd op 20 april 2019 10:01 (766 keer bekeken) 0Reacties

Het nederlandse bedrijf Nazca maakt al bijna 20 jaar een heel aantal verschillende typen ligfiets die zich onderscheiden door een hoge kwaliteit en fantastisch rijgedrag. Het bedrijf ziet dat er een aantal modellen zijn die op dit moment verreweg het meest verkocht worden en gaat zich dus daarop meer concentreren. Het gaat hierbij om de Gaucho in meerdere vormen en de Quetzal tandem. Sommige modellen zoals Fuego en Paseo zijn niet meer leverbaar. De typen Nazca Pioneer, Fiero XS en de Cruiser/Explorer zijn via de webshop als framekit te bestellen.

Nazca heeft sinds 2016 een webshop die we hier presenteerden en de website is in 2018 gemoderniseerd waardoor het bedrijf nu zeker klaar is voor de toekomst. Het enige struikelblok is op dit moment de versplintering van de productie. Het aantal modellen dat het bedrijf op dit moment voert is vrij uitgebreid. Dit is te zien in het modellenoverzicht.

Verder voert het bedrijf een verandering door in de openingstijden van het eigen verkooppunt in Nijeveen. Maar voor je aanschaf van een van de modellen van Nazca kun je uiteraard ook bij het uitgebreide dealernetwerk van het bedrijf terecht.

Het bedrijf publiceert het nieuws in op facebook en op de eigen site: "Nieuwe openingstijden voor Nazca

Kleine verandering voor klanten, grote verandering voor ons.

Nazca viert z’n 20ste verjaardag met een tweede huis in Frankrijk. Maar het bedrijf blijft in Nijeveen. Wat u er als klant van merkt, is dat de winkel vanaf nu op afspraak is geopend en dat bepaalde modellen niet meer leverbaar zijn.

Voor ons, Monique Holterman en Henk van der Woerdt, is het een grotere stap. Als hecht husband and wife Nazca-team gaan we een aantal maanden in het jaar in ons tweede huis in Frankrijk wonen.

Het maken van de ligfietsen blijven we in Nijeveen doen, maar we gaan onze tijd en energie anders verdelen. Om het voor onszelf eenvoudiger te maken, gaan we het aantal modellen en uitvoeringen beperken. In onze winkel in Nijeveen kunt u proefrijden op onze modellen en direct advies krijgen. Ook worden de fietsen daar door Henk geassembleerd en volgens afspraak afgeleverd.

Betrouwbaar en goed ontworpen
Met tevredenheid kijken we terug op de afgelopen twintig jaar, waarbij we ligfietsen maakten voor klanten over de hele wereld. Velen hebben we daardoor persoonlijk leren kennen. Maar het waren ook intensieve jaren. Want het ontwerpen van alle verschillende modellen, voor verschillende mensen en toepassingen brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het betekent dat perfect maar nét goed genoeg is en dat je vaak lange dagen maakt. Maar het geeft veel voldoening dat onze ligfietsen zich als zeer betrouwbaar en goed ontworpen hebben bewezen.

De huidige markt
Er zijn in die 20 jaar veel verschillende modellen ontwikkeld door Nazca, meestal geproduceerd in series van 50-100st. In de huidige ligfietsmarkt is dit niet meer aan de orde. Het meest verkochte Nazca model is al jarenlang de Gaucho Tour, volgens Henk zijn beste all-round ligfiets. Op dit model, in al zijn uitvoeringen, zal de komende jaren de focus komen te liggen. Naast de Gaucho blijft ook de succesvolle Quetzal tandem in produktie. Dat betekent dat de modellen Fuego en Paseo niet meer leverbaar zijn. De Pioneer, Fiero XS en de Cruiser/Explorer zullen we tegen een aantrekkelijke prijs als framekit via onze webshop aanbieden.

Op afspraak geopend
Naast het renoveren van ons huis in Frankrijk, zijn we een groot deel van onze tijd in Nijeveen aanwezig. We blijven daarbij op werkdagen het hele jaar door bereikbaar en de winkel is op afspraak geopend. Monique is zoals altijd uw vertrouwde aanspreekpartner. Dus wilt u iets weten, een afspraak maken of een ligfiets bestellen: een mailtje naar Monique volstaat! En in onze webshop kan natuurlijk dag en nacht gewinkeld worden.
"

Redactie

Reacties (0)