Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Nieuwe site met fietsnieuws

Gepubliceerd op 16 januari 2003 00:00 (30 keer bekeken) 0Reacties

De site van de Belgische HPV vereniging http://www.hpv.be bericht over een nieuwe site met fietslinks http://www.fietser.be/ . Veel informatie over (lig)fietsers is hier te vinden. In het uitgebreide bericht zelfbouw links.

Veel interesse in zelfbouw? Op ligfiets.net doen mensen oproepen om mee te denken of mee te bouwen aan fietsen of ontwerpen. Op http://www.ligfiets.net/markt/index.php3?soort=overige lees je meer.
Natuurlijk lees je nog meer op http://www.ligfiets.net/links/ onder "zelfbouw ligfietsen" echter meestal als mensen een site hebben gemaakt dan zijn ze al klaar of verder gevorderd in hun plannen.
Verder is op ligfiets.net natuurlijk een afdeling gereserveerd voor mensen met zelfbouw kennis of aspiraties http://www.ligfiets.net/zelfbouwer . Zij helpen met hun kennis en ervaring mensen verder en zorgen ervoor dat projecten meer kans van slagen hebben. Let op, het is niet alleen een lijst met zelfbouwers, maar ook een verzameling links naar hulpbronnen (zie de rechter kantlijn).

Redactie

Reacties (0)