Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Toekomst Europa's grootste ligfietsvereniging

Gepubliceerd op 23 januari 2001 00:00 (57 keer bekeken) 0Reacties

Om zuinig om te gaan met de beschikbare menskracht is de tijd rijp geworden om eens te inventariseren wat een huidig lid van de NVHPV nou eigenlijk van zijn lidmaatschap verwacht. Een aantal zaken ligt vast in de statuten van de vereniging. Zoals het stimuleren van de ontwikkeling en de promotie van het gebruik van mens aangedreven voer-, vaar- en vliegtuigen.

Volgens die zelfde statuten zou dat moeten gebeuren dmv het organiseren van technische dagen, (inmiddels omgedoopt tot themadagen) het periodiek uitgeven van een verenigingsblad (HPV nieuws) en het landelijk organiseren van wedstrijden. Dat daar inmiddels heel wat activiteiten bijgekomen zijn, mag als algemeen bekend worden beschouwd. Door de promotie is de afgelopen jaren het beeld van het gemiddeld NVHPV lid veranderd en daarmee mogelijk ook zijn belang. Om daar nou achter te komen zal, op de Ligfietsplaza en in een later stadium in HPV nieuws, een aantal enquêtes worden gehouden.
Het resultaat van deze enquêtes zal leiden tot een evenwichtige verdeling van bestuurlijke aandacht en daarmee een verbetering van zaken die het huidige lid van de NVHPV belangrijk vindt.
De eerste enquête is vanaf vandaag te vinden en vraag naar de belangrijkste reden van lidmaatschap van de NVHPV. Vul deze enquête dus meteen even in!
Namens het bestuur,
Ronald van Waveren

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)