Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Paastreffen XIX

Gepubliceerd op 22 maart 2018 20:49, bijgewerkt op 01 april 2018 15:03 (726 keer bekeken) 0Reacties

Op vrijdag 30 maart start het Paastreffen en is weer terug op de Veluwe. Let op: de uiterste aanmelding voor maaltijden is dinsdag 27 maart.

De laatste keer was in 2012. Een paar weken later, maar erg fris en nat (jammer dat een aantal blogs niet meer leesbaar zijn).
Goed het is niet meer op de camping Harskamperdennen, maar dit weekend is het op de minicamping/groepsaccommodatie De Nieuwe Hof te Otterlo. Er is keuze uit kamperen en maar liefst drie slaapzalen.

Op zaterdag en zondag is er een georganiseerde maaltijd, wat betekent dat voor de vroegkomers op vrijdag zelf gekookt moet worden óf gaan eten bij de Chinees Golden Dynasty in Harskamp (en daar is ie weer).
De inschrijving voor de maaltijden sluit woensdag!

Voor de zaterdag staat een spelmiddag geplant met vliegers maken en petflessen schieten. Voor zondagavond staat een muzikale inwijding van de nieuwe locatie met live muziek verzorgd door Marcel en Kjeld Sloot.

En de gezamenlijke toertochten? Op zaterdag zou je naar lammetjesdag bij De Vrolijke Geit kunnen fietsen (20 km enkele reis). Voor zondag zijn er maar liefst drie toertochten, een korte (30 km), of een wat langere voor de gezelligheid (50 km) en voor de snelle onder ons een lange van 70 km.

En er zijn weer Paasstickers!

Voor meer info: zie onze agenda, en wees niet bedeesd en geef je op! De inschrijving voor maaltijden sluit aan het eind van dinsdag 27 maart.

Foto: Google Maps (bewerkt)

Redactie

Reacties (0)