Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Ligfietsrijder gezocht voor serie Smeris IV

Gepubliceerd op 23 augustus 2017 07:38 (799 keer bekeken) 4Reacties

Voor de televisieserie Smeris IV zijn we op zoek naar iemand die twee dagen wil figureren als fietskoerier in een ligfiets. Smeris is een politieserie van BNN, geproduceerd door Pupkin Film, met in de hoofdrollen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van der Ven.

We zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is op: maandag 28 augustus (Zaandam) en op vrijdag 15 september (Hillegom). Let op: je moet beide dagen kunnen. Er is een (onkosten-)vergoeding beschikbaar. Heb jij tijd en interesse om mee te doen of ontvang je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje met jouw contactgegevens + recente foto naar: gina@pupkin.com

Redactie

Reacties (4)

Maaaike

IN een ligfiets? Zorgt producent Pupkin voor een velomobiel? Of hoeven 'open liggers' niet de moeite te nemen om te reageren? (Ben trouwens benieuwd hoe dat verzekeringstechnisch zit, als jouw velomobiel schade oploopt bij de opnamen. Achtervolgingsstunt ofzo ;-)

En de kijkersvraag van deze week: heeft Jeroen van Koningsbrugge zèlf niet een keer op (OP) een ligfiets gereden in een TV-serie?

Maaaike, 25 aug 2017 14:08

avatar

Ter info: Zij zorgen voor een ligfiets. Dus je mag het niet doen op je eigen ligfiets.

ErikOnnes, 26 aug 2017 09:45

MaartenSneep

Ben nog steeds benieuwd wat voor fiets de producenten hebben geregeld, en waarom de eigenaar zelf niet kan rijden. Als het een Flevobike bike, Flevobike racer of Flevobike trike is, dan rijdt niet elke figurant daar zomaar op weg. Ook lengte lijkt me vaak wel een dingetje. Niet heel handig deze summiere vraag.

MaartenSneep, 27 aug 2017 22:41

m66roepers

Maarten, het antwoord op je vraag staat hier

m66roepers, 28 aug 2017 18:20, bewerkt op 28 aug 2017 18:20