Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

CycleVision updates (met route toertocht)

Gepubliceerd op 18 juni 2017 04:00, bijgewerkt op 22 juni 2017 21:56 (877 keer bekeken) 2Reacties

Wedstrijdinschrijving en maaltijd-reservering open tot vanavond 20:00, toertocht op zondag in varianten van 28 km en 47 km, beide met gezellige stop aan de Amstel. We hebben voldoende vrijwilligers, de inschrijving is gesloten. De lezingen concentreren zich op zaterdagmiddag: 10 jaar ligfiets, Battle Mountain, velomobiel-body reparatie. Neem voor kinderen een fiets mee.

Wedstrijdrijders die ter plekke inschrijven betalen 25 euro contant per wedstrijd-dag. Kamperen is altijd mogelijk tegen betaling contant. Maaltijden reserveren bij Olympia (aanrader) kan na vanavond niet meer, maar de kantine van de sporthal van Turnace is op zaterdag open en heeft pizza en pasta.

De route van de toertocht (Google maps, GPX) komt er in twee versies, beide stoppen bij 'Cantina del Corazon' in Nes a/d Amstel. Wil je eens wat anders, huur dan een ligfiets!

We zijn erg blij dat er zich voldoende vrijwilligers hebben aangemeld, en hopen op sportieve en fanatieke wedstrijden en een zonovergoten zomertreffen.

Het lezingenprogramma op zaterdagmiddag bestaat uit:
14:00 Kees van Malssen: Trends en ontwikkelingen rondom HPV in Nederland (zie onder)
14:45 Jan-Marcel van Dijken: sfeerimpressie Battle Mountain
15:30 Paulus den Boer: mini-cursus velomobiel-body reparatie

Zaterdagavond vertelt Ulrich Bentlage over 'A Race in The Park' en is er ruimte voor spontane presentaties. Daarnaast houden we een doorlopende diavoorstelling van foto's van de dag.

Ook kinderen komen aan hun trekken met een behendigheidsparcours en ringsteekparcours (neem eigen fiets mee), en een race over 1 ronde op de baan op zaterdag 11:30. Aanmelding ter plaatse, ouders mogen meefietsen.

Het meest actuele programma vind je op cyclevision.nl en in de Google kalender.

Samenvatting van lezing Kees van Malssen (10 jaar voorzitter NVHPV):
Gedurende de afgelopen tien jaar hebben zowel op technisch als op maatschappelijk gebied heel wat ontwikkelingen plaatsgevonden die hun weerslag hebben gehad op fietsen, ligfietsen en vervoer in zijn algemeenheid. Soms zijn ontwikkelingen te voorzien, maar veel vaker blijken ze menigeen te verrassen. Welke ontwikkelingen in de afgelopen tien jaar hebben de grootste impact gehad op (lig)fietsen in Nederland? Welke trends zijn te voorzien en hoe zouden we daarop kunnen anticiperen?

Redactie

Reacties (2)

wernerklomp

de link cyclevision.nl werkt niet..

wernerklomp, 19 jun 2017 09:02

lighans

Werner, is nu aangepast.

lighans, 19 jun 2017 10:03