Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

CycleVision 2017: Inschrijving open (update 17 mei)

Gepubliceerd op 11 mei 2017 16:00, bijgewerkt op 17 mei 2017 10:58 (1169 keer bekeken) 0Reacties

CycleVision 2017 wordt weer een festijn met een uitgebreid wedstrijdprogramma en zomertreffen activiteiten. De inschrijving voor wedstrijdrijders en kampeerders is geopend! Je kunt dit jaar verschillende fietsen aanmelden en strategisch inzetten tijdens de wedstrijden. Activiteiten voor het zomertreffen (toertocht, kinderrace, lezingen, demo's) worden aangekondigd op ligfiets.net en verwerkt in de pagina's op cyclevision.nl.

We richten ons op drie doelgroepen, de wedstrijdrijders, de treffengangers, en aspirant ligfietsers. Daarnaast hebben we nog enkele tientallen vrijwilligers nodig.

Wedstrijdrijders

Het wedstrijdprogramma is nagenoeg gelijk aan dat van vorig jaar, met opnieuw een 6-uursrace, maar dit keer wordt de uitslag daarvan niet gekoppeld aan de 3-uurs. Wel rijd je de eerste 3 uur samen. Wedstrijden zijn laagdrempelig, geschikt voor iedereen die wel eens last heeft van RIS. Je bepaalt zelf of je aan één, enkele of alle wedstrijden deelneemt. Schrijf je hier in.
Het programma is tevens beschikbaar als Google Agenda 'CycleVision'.

Update: om deelname aan de zesuursrace te stimuleren, telt deze voor 150% mee in het eindklassement. Raadpleeg de puntentelling.

Treffengangers

Het zomertreffenprogramma bestaat uit kamperen met uitzicht op het race-circuit, een toertocht op zondag, een kinderrace, lezingen en productpresentaties. Dit alles met een slag om de arm, en dat heeft te maken met de herstart die het organiserend comité dit voorjaar moest maken, waarna we eerst alle aandacht hebben gegeven aan het wedstrijdprogramma. De inschrijving voor kamperen en maaltijden is onderdeel van de wedstrijdinschrijving.

Aspirant ligfietsers

Er is op Cycle Vision geen officieel ligfiets probeerparcours, maar er zijn veel bezoekers die je graag wegwijs willen maken in het wereldje en een proefrit kunnen laten maken. Om dit te ondersteunen kun je je aanmelden voor een rondleiding. Wij koppelen je dan aan een vrijwilliger, die je per email of WhatsApp zal benaderen. De inschrijving hiervoor start op 18 mei.

CycleVision komt dit jaar twee weken na het WK in Mannheim, en we hopen dat we de kampioenen van die wedstrijd in Amsterdam kunnen verwelkomen.

Vrijwilligers

Cycle Vision heeft tientallen vrijwilligers nodig om de races en treffen activiteiten gestroomlijnd te laten verlopen. Informatie hiervoor komt op een aparte pagina die vanaf 14 mei zichtbaar is (update: nog enkele dagen geduld...). Je kunt je daar ook aanmelden als mentor om aspirant ligfietsers wegwijs te maken.

Het CycleVision comité wenst je een gezellig, leerzaam en sportief evenement toe. Komt allen!

Redactie

Reacties (0)