Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Winterfietselfstedentocht route voor velomobielen

Gepubliceerd op 30 januari 2017 23:07, bijgewerkt op 31 januari 2017 09:08 (826 keer bekeken) 3Reacties

Harry heeft een soepel rijdende route gemaakt voor velomobielen

De route is gebaseerd op de tocht van vorig jaar. Maar de organisatie heeft meerdere stempelplaatsen verplaatst en er eentje toegevoegd in Stiens en nu gaat de, oude, velomobielroute niet meer langs alle stempelposten! Dit zou betekenen dat wie de verkeerde route rijdt, niet alle stempels zal krijgen of in ieder geval heel goed op zal moeten letten de posten niet ongemerkt voorbij te rijden.
Harry heeft de route nu aangepast aan de nieuwe omstandigheden. Dus, wie de oude route heeft, zal deze moeten vervangen door deze.

Wie een Ride-With-GPS-account heeft, kan ook de stempelposten mee downloaden als dit aangevinkt wordt op de exportpagina. Wie zo'n account niet heeft, kan Harry mailen om de .gpx of moet gewoon goed opletten. De route voert nu langs alle stempelposten, dus dat moet wel lukken, maar men doet er goed aan nota te nemen van de adressen van de stempelposten. Die is hier te vinden.

Foto van Timen Dijkstra (?)

Redactie

Reacties (3)

xlnetwork

Je kan de GPX (en TCX en KML) ook zelf downloaden door naar de Ride with GPS-pagina te gaan en rechtsboven op 'Export' te klikken.

Wilfred Ketelaar, 31 jan 2017 09:09

pietandringa

pietandringa, 06 feb 2017 08:40

JelleB

We hebben Harry's route gevolgd; deze was inderdaad vlot te rijden met de velomobiel. Geen hekken langs de Zwette waarbij je uit de fiets moet om te steken en geen klaphekjes na Stavoren. Job well done Harry, dank!

JelleB, 09 feb 2017 20:16