Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Alligt verhuist

Gepubliceerd op 10 januari 2017 20:15 (915 keer bekeken) 0Reacties

Het bedrijf Alligt heeft een bericht uitgebracht waarin een aantal veranderingen worden aankondigt. Het bedrijf verhuist, stopt met een aantal modellen maar geeft ook aan met juist met andere activiteiten te gaan uitbreiden.

Alligt schrijft : "Ergens dit jaar gaan we verhuizen naar de Koperweg in Dronten. Daar zit InterCityBike, de producent van de DF velomobiel. Bij hun kunnen we 100 tot 150 vierkante meter huren in hun grote hal. Daar gaan we gezamenlijk verbouwen voordat we daarheen verhuizen. We zien de samenwerking met ICB met plezier tegemoet. Mijn pand aan de Vliet heb ik te koop gezet. "

En er gaan bij Alligt ook een aantal wijzigingen plaatsvinden. Omdat Alligt al langer eigenlijk zich steeds meer aan het specialiseren is in het toeleveren van onderdelen van fietsen lijkt het produceren en ontwikkelen van complete velomobielen zoals A6 en Sunrider steeds minder te passen. Wel blijft de zelfbouwkit van de A4 leverbaar en blijft het bedrijf mogelijk doorgaan met de ontwikkeling van de Veloquad.

Alligt schrijft: "Samengevat: Ik ga dus minder velomobielen maken, ik blijf frezen en ga het assortiment kunststof onderdelen uitbouwen en daarnaast ga ik mogelijk ook nog advies- en ontwerpwerk op dit gebied doen. "

Redactie

Reacties (0)