Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

we gaan wel naar de beurs, met korting voor de leden

Gepubliceerd op 18 december 2016 20:22, bijgewerkt op 18 december 2016 21:09 (4 keer bekeken) 0Reacties

De Fiets en Wandelbeurs heeft een goede deal voorgesteld, zodat we 11 en 12 februari toch naar de beurs kunnen. We krijgen een substantiele korting op de stand, en voor onze leden is het mogelijk de kaartjes met korting aan te schaffen. Verder zijn we bezig met de organisatie, en het loopt lekker. Voor mensen die eventueel nog mee willen doen, is er nog net een plekje.

Door het vorige artikel over de beurs (dat we niet gingen), kwamen er zoveel reacties. Er waren 5 leden die zich als vrijwilliger aanmelden. (Er zijn er nog 1 tot 3 nodig, dus aanmelden mag nog)
Er waren 2 mensen die wilden gaan meehelpen de stand nog iets mooier te maken. Die mensen hebben eind november bij elkaar gezeten, en de ideeen zijn er. De uitvoering loopt ook. Positieve energie!
Verder heeft de fiets-en wandelbeurs, naast de goede deal over de prijs, ons de optie gegeven om mee te doen aan het lezingen programma (waar mogelijk Walter een lezing geeft). En Walter zal in het fietsers-adviseren-fietsers straatje staan, met bepakking, om te vertellen hoe het is om met de ligfiets te reizen (hint: heerlijk!, ook voor dames).

Op de beurs zullen we op een ligfietseiland staan, samen met Maia en Elan. Voor ACE en Nazca is de beurs in Assen op 6 en 7 februari interessanter. Dus wie daar langs wil, moet een ander treinkaartje kopen.

Binnenkort zal de link naar de kortingsoptie gaan werken. Houd dus de link, (dat is het evenement in de agenda aan de rechterkant) in de gaten!

Redactie

Reacties (0)